Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek szakítsak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liza6789 kérdése:

Szerintetek szakítsak a barátommal?

Figyelt kérdés
a barátommal nemrég szakítotam de ő kérte hogy adjak neki még 1 esélyt. adtam neki. azóta nem találkoztunk ( 1,5 hete ) ő mondta le a randikat. a kövi héten is lemondta az összeset. mikor mondtam neki hogy talizhatnánk pl: szerdán . ő kibukott és elkezdett kiabálni hogy csesszem meg mér nem értem hogy nem ér rá... és egész végig kiabált velem... szerintetek mért ilyen ???

2013. okt. 31. 19:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
tedd azt
2013. okt. 31. 19:25
 2/15 zotanbro ***** válasza:
ez egy majom... szard le inkabb
2013. okt. 31. 19:26
 3/15 anonim ***** válasza:
A teljes képért érdemes lenne tudni miért is szakítottál vele. Egyébként látszik abszolút nem érdekled csak megszokásból vagy félelemből mondta mert így még sincs egyedül és tud veled szexelni amikor akar.
2013. okt. 31. 19:27
 4/15 Moszuke ***** válasza:

jajj de hülye vagy istenem.

adtál neki 1 esélyt, baszik minőségi időt szakítani rád és még ordítozik is.

mi a fa_szomat akarsz te ettől a palitól kééérlekkk!!

2013. okt. 31. 19:27
 5/15 legly ***** válasza:

tudod mit kell tenned

Üdvözlettel

Legly

2013. okt. 31. 19:29
 6/15 A kérdező kommentje:
hát szerintem szakítok vele mert elég bunko mostanában... meg hát ugye nem is akar velem találkozni...
2013. okt. 31. 19:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Mondj egyetlen dolgot, ami miatt még érdemes lenne vele együtt lenned...
2013. okt. 31. 19:32
 8/15 A kérdező kommentje:
hát nem tudok mondani semmit....
2013. okt. 31. 19:34
 9/15 anonim ***** válasza:

Persze hogy szakíts vele!

És előtte jól oszd ki, hogy ordibált. Nem szép dolog ok nélkül ordibálni egy lánnyal.

2013. okt. 31. 19:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Akkor pedig nem is kérdés, hogy mit csinálj. Minél előbb szabadulsz ebből a "kapcsolatból", annál hamarabb találhatsz magadnak egy normális férfit.
2013. okt. 31. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!