Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek szakítsak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liza6789 kérdése:

Szerintetek szakítsak a barátommal?

Figyelt kérdés
a barátommal nemrég szakítotam de ő kérte hogy adjak neki még 1 esélyt. adtam neki. azóta nem találkoztunk ( 1,5 hete ) ő mondta le a randikat. a kövi héten is lemondta az összeset. mikor mondtam neki hogy talizhatnánk pl: szerdán . ő kibukott és elkezdett kiabálni hogy csesszem meg mér nem értem hogy nem ér rá... és egész végig kiabált velem... szerintetek mért ilyen ???

2013. okt. 31. 19:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
meglesz. mindenképpen... :)
2013. okt. 31. 19:37
 12/15 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat :))
2013. okt. 31. 19:38
 13/15 anonim ***** válasza:
szívesen, te aranyos kis cica ;)
2013. okt. 31. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:

"Szerintetek szakítsak a barátommal?"

"a barátommal nemrég szakítotam..."

Egyébként pedig kitartást. :o)

2013. okt. 31. 20:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem visszaakarja adni, azt amit Te tettél vele! Bosszú ez nála, de elég idiótán csinálja...
2013. nov. 1. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!