Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Anyum azt akarja, hogy szakítsak a barátommal.
Akkor anyád egy idióta.
18 évesen meg nehogy hagyd már magad ilyen gyerekes módon zsarolni. Menj el dolgozni, tartsd fenn magad, anyád meg fortyogjon magában otthon ha akar.
utolsó! FÉLIG cigány, nem tudsz olvasni?? Nem értem, miért kell egyből ítélkezni. Én is fehér vagyok de vannak félcigány, sőt cigány ismerőseim is és nagyon rendesek.
Félreértés ne essék, nem védem őket, az ilyen suttyó, lopós, késelős, bandában járós, büdös retkeket, írtanám ki. De nem tudunk a srácról semmit.. szóval ne ítélkezzünk.
Anyukádat sz*rd le. Először az enyém el is tiltott a barátomtól, látta, hogy teszek rá és elfogadta, több mint két éve együtt vagyunk. Ha nem ad pénzt, meg nincs ruha, akkor fel is fordulhat. Bírom ilyenkor a szülőket, azt hiszik ezzel valamit elérnek :D Legyetek boldogok ;) Amúgy is elmúlt 18, ennyire ne akarjon már korlátozni.
Nyáron még oké lenne, hogy dolgozok, de suli mellett nehezen menne.. Plusz most meg kiakar dobni ha nem szakítok vele.. Nem tom mit csináljak :Ss
Szeretem, de azért az utcára kerülni elég szar lenne...
Hívd el a házatokba úgy, hogy anyukád nem tudja.
Aztán hátha rábeszéli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!