Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakított velem. Vélemény? Bővebben lent
Figyelt kérdés
32 éves vagyok. Nagyon sajnálom hogy azt mondta, nem szeretné ezt. Fél éve voltunk egyutt. Tarskereson ismerkedtunk. Aki nem akarja vegig olvasni, annak elore mondom hogy az lesz a kerdes, hogy miert vagyok ilyen gyava? Szoval.... Az elso randin mondhatni egesz jol elvoltunk, csók, masodik randi megbeszelese... Aztan jott a masodik randi es mar ott elkezdtem erezni hogy nem nekem valo, de kulsore vonzott, igy nem erdekelt annyira a dolog. Vegul még par randi es osszejottunk.. Igazan soha nem volt kozos temank, de ami volt is, abban mindig eltero velemenyunk volt... Egyedul a szex mukodott "csak". Rajta is ereztem hogy nem vagyok az embere mert keves bennunk a kozos, de lattam rajta is hogy nem mer kilepni a kapcsolatbol, inkabb halogatja. Én ugyanezt ereztem. Egyre tobb volt a jel a reszerol hogy ez ennyi volt. Titkon remenykedtem hogy kiadja az utam mert EN NEM MERTEM.. Aztan vegul 5 napja megtortent. Persze most rossz mert azert hianyzik. Elkepzelem hogy massal szexel es eleg duhito a gondolat, persze tudom hogy ez nagyon önző hozzaallas a reszemrol, de nem tudok uralkodni rajta egyelőre. Nagyon irigylem azokat az embereket, akiknek van annyi vér a pucajukban, hogy ha latjak, nem mukodik, azonnal tovabb allnak es nem huzzak.. Volt mar koztetek olyan, aki ezt a tulajdonsagat "elnotte"?
Én majdnem két évet voltam egy ilyen kapcsolatban... Kétszer akartam szakítani, harmadszorra nem tudta visszakönyörögni magát a srác... Igazából azt hittem, hogy egymáshoz tudnánk csiszolódni, önbizalomhiányos is voltam... De ezt rohadtul megtanultam, hogy csak olyan kapcsolatba fektessek energiát, ami ha esetlrg macerás is bizonyos szempontból, mint a mostani, de van jövője, tudunk alkalmazkodni, ha sok mindenben ugyan különbözünk, de sok másban hasonlítunk, és van benne valami különleges.
Ez nem gyávaság kérdése, inkább önmagad és a saját időd tisztelete. Hogy ha érzed, hogy ez nem működik, kilépsz vagy bele sem lépsz...
2016. máj. 18. 19:42
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi, hogy megosztottad a tapasztalatodat. :) Az elso par randin mindig ott vannak a jovore utalo apro jelek, amikre hajlamosak az emberek legyinteni, aztan amikor mar ott a problema akkor huzni... Probalok fejlodni :)
2016. máj. 18. 19:47
3/5 anonim válasza:
Ez nem gyavasag, csak rossz szervedben volt a ver amikor donteni kellett :)
A szexualis vagy altalaban erosebb mint a logika.
2016. máj. 18. 19:56
4/5 A kérdező kommentje:
#3 Igazad van. Iszonyatosan el tudja boritani, foleg a ferfi elmét, ha nem ott van a vér ahol kellene. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!