Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a párom, nem igazán bírom, hogy legyek túl ezen?
2 hete mentem át ugyanezen. Az első pár napban azt hittem meghalok, ültem és sírtam. Enni se méltóztattam.
Most, hogy telnek a napok, könnyebb.
Nekem az segített, hogy elkezdtem mások felé nyitni.
Nem mondom, hogy minden jó, sokszor sírok éjjel, de már sokkal jobban vagyok.
Próbáld meg nem keresni és könyörögni neki! Én ebbe a hibába többször beleestem, csak rosszabb és rosszabb lett akkor.
A leírásodból úgy néz ki, hogy egy érzelmi zsaroló, önsajnáltató vagy.
Ezen lépj túl.
Nekem úgy ment, hogy tükörbe néztem és elszörnyedtem attól, hogy időt pazaroltam a szenvedésre a kínlódásra, amikor sok mást is csinálhattam volna. Nagyon szégyelltem magam, hogy emiatt ennyire szánalmas lettem. Elkezdtem elfoglalni magam, hogy ne gondoljak rá, mert mitől lesz nekem jobb, hogyha ő is szomorú, vagy éppen boldog?
Nekem az sosem játszott, hogy legyünk barátok. Így hát én megmondtam, hogy ha vége, akkor mindennek vége. Még keresett párszor, de aztán megunta.
A leírásodból az jön le, hogy nem volt közös jövőkép, összeköltözés sem, vagyis a párkapcsolat továbbhaladásának a minimális jele sem volt meg. Távkapcsolat márpedig anélkül nem működik, simán van idő közben másokkal is találkozni, de főleg magányosan tengődni.
Továbblépett,tégy te is úgy. Mást is észrevettél, még ha nem is történt megcsalás,ez egy intő jel volt, hogy az exed nem az igazi volt.
Meg kell tanulnod végre egyedül is lenni és nem pedig okokat keresni, magadat sajnálni. Az élet kemény, ez tanulópénz volt, lesz jobb is ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!