Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitott velem a párom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott velem a párom egy egy exem miatt aki hivogatott, más is járt igy és hogy lépett túl rajta?

Figyelt kérdés
3hete hivogatott egy exem és úgy gondoltam egyedül is el tudom intézni a dolgot (kértem hogy ne keressen hagyjon békén) igy nem szoltam a páromnak mert amúgy is nagyon féltékeny tipus.volt egy veszekedésünk és pont akkor hivott ez a srác és kifakadtam hogy segitsen mert hivogat és nem hagy békén.erre ő mérges lett hogy nem szoltam neki és hogy ki ez.mikor volt vele kapcsolatom.mennyi ideig stb.és mondta hogy mivel nem tud bennem megbizni innentől fogva,pakoljam a cuccaim és költözzek haza tőle.és este 10órakkor kidobott a lakásból...nem tudom ezt fejbe hova tenni...egyszerűen az én fejemben ez nem ok egy szakitásra főleg úgy ahogy ő csinálta
2016. ápr. 11. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért nem tiltottad le a számat az első hívás után?

Vagy miért nem szóltál a barátodnak az első hívás után?

2016. ápr. 11. 19:27
 2/4 A kérdező kommentje:
letiltottam mindenhol de a hivast nem tudtam h h kell..és azert nem szoltam neki rola mert féltem elmondani mert tudom h milyen féltékeny.raadasul ismeri azt a fiut ....en ugy gondolom a multat nem szabad haborgatni.ami volt elmult es amikor en megismertem a parom akkor avval a fiuval mar tobb mint fel eve szakitottam
2016. ápr. 11. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Jézusom, ez nem normális... tudom, hogy ez most nem vigasztal, de hidd el, jobb Neked nélküle.

„…mert féltem elmondani mert tudom h milyen féltékeny…” Te nem érzed, hogy ez milyen durva? Hogy NEM MERSZ tisztán, nyíltan, őszintén kommunikálni a „pároddal”? Egy - jól működő, egymást megbecsülésén és szeretetén alapuló - párkapcsolatban ilyen nincs, hogy nem merem, mer' a pasim ilyen meg olyan!

„…nem tudom ezt fejbe hova tenni...egyszerűen az én fejemben ez nem ok egy szakitásra főleg úgy ahogy ő csinálta…” – ezt nagyon jól látod, én se tudnám hova tenni. Ha szeretek valakit, akkor nem szakítok vele egy ilyen miatt. Nem lehet, hogy már a híg fosban tapicskoltatok (bocsánat a megfogalmazásért), és ez volt a várva-várt ürügy, hogy szakíthasson? Ilyen nincs, hogy én őszintén megkérem a páromat, hogy segítsen, mert az exem zaklat, ő meg erre azt reagálja, hogy ezentúl nem tud bízni bennem… ez nonszensz. Az meg, hogy miért nem szóltál neki rögtön, na ne már… még egy normális kapcsolatban (a Tiétek eddig sem volt az, remélem ez lassan tudatosul Benned) sem rohanok rögtön a pasimhoz ilyennel. Felnőtt emberként logikusan gondolnám – és gondoltad Te is -, hogy meg tudom oldani. Nem sikerült. És…? Akkor lehet szólni a pasinak, amit meg is tettél. Akárhogy nézem, nem látom, hogy Te bárhol is hibáztál volna. Ezekkel a „nagyon féltékeny típusú” pasikkal meg nagyon vigyázni kell… tényleg jobban jártál, hogy még most, az elején vége lett, hidd el nekem… :S

2016. ápr. 11. 19:56
 4/4 A kérdező kommentje:
ő nem rég vált el..és ez is gond volt nálam.úgy éreztem nem heverte még ki a válást.és egyszer a volt felesége nevén hivott.állitotta hogy neki fel se tűnt és sajnálja de nekem nagyon rosszul esett...mindig ez a nő lebegett körülöttem bárhová is néztem a lakásban...nem tudom..annyi a kérdőjel a fejemben evvel a dologgal kapcsolatban...de az biztos h aki tenyleg szeret az nem tesz ilyet mint ő...
2016. ápr. 11. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!