Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hiányzunk a másik félnek? Annak aki
szakított?
Figyelt kérdés
3 és félév együtt járás után szakított velem párom. Már 1 hónapja. Közös szakra járunk, közösek az óráink. Nekem borzasztó érzés látni őt, vagy külön ülni tőle, nem beszélni, nem egymásra nézni. Ő szeret, de nem működött és a sok vita miatt most ugy gondolja h nem szeret annyira hogy velem legyen, kikészült. Pedig szakítás előtti napokban is meglepett kosebb dolgokkal. Úgy látom ő jól érzi magát, ugyanolyan mint előtte, nevet, beszélget, stb.... Nagyon rossz ezt látni. Vajon...neki tényleg nem rossz? (Az biztos, hogy ő is kerüli a találkozást, szemkontaktust)
Nem tudom! Én nem hiányzom senkinek, ezt az egyet tudom.
2016. ápr. 5. 12:46
2/8 anonim válasza:
Nem hinném. Aki szakít az általában túlvan a másikon. Persze vannak kivételek, de aki meglépi az már talán továbblépett... Akivel szakítottak annak nehezebb lesz. Kivéve ha nem is érdekli már a dolog az adott embert és cak formai a szakítás. De ez ritka, azt hiszem.
2016. ápr. 5. 12:50
3/8 anonim válasza:
Nem így van. Nagyon sokszor olyan lehetetlenül viselkedik valaki, hogy nem ad más lehetőséget a másiknak, csak azt, hogy szakítson. A volt barátom engem is szabályosan belekergetett a szakításba. (Más nők, simlis ügyek stb.) Én szakítottam, mégis én vagyok belebetegedve.
2016. ápr. 5. 12:55
4/8 A kérdező kommentje:
Nem lépett tovább, csak próbál. Másoknak is mondja, hogy rossz neki, de "valószínű jobb így".
Szakított mert rossz volt, azóta azt mondja nem szeret. De mint irtam, nem olyanikat tett. Szakitas előtti nap beteg voltam és simogatott, puszilt, odabujt amikor aludtam.
2016. ápr. 5. 14:04
5/8 anonim válasza:
Figyelj, nem tudtátok megoldani, életképtelen volt az egész kapcsolat azok alapján, amiket leírtál. Mit számít, hogy hiányzol-e neki, vagy sem? Újra akarsz kezdeni egy olyan kapcsolatot, ami nem ment? Amiből ő megpróbált kilépni, hogy mindketten boldogabbak legyetek?
Hagyd békén. Ő mindent megtesz azért, hogy túllépjen ezen, tégy te is így. Ha újra össze is jönnétek, semmi sem történt, ami miatt változott volna a sok vita, meg hiszti, így addig nyúznátok egymást, amíg valaki meg nem haragszik a másikra.
Tényleg ilyen nehéz békében elválni?
2016. ápr. 5. 14:09
6/8 anonim válasza:
Igen, mikor lecseng az újdonság(szabadság, új partner stb) varázsa, elkezdünk hiányozni annak aki kitessékelt bennünket a kapcsolatból, viszont többnyire nem olyan mértékben hogy újrakezdené velünk.
2016. ápr. 5. 14:13
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, újra kezdeném. Mert máshogy látom a dolgokat. Mostmár MINDENT megtennék, nem vitáznék. Akármennyire is zavarnak a dolgok, amikkel eddig nem tudtam megküzdeni. Képes lennék rá. Mert tudom, hogyha én leállok, ő is majd tesz. És ő eltúlozza, mert el akarja túlozni. Mert kiakadt a sok vitától. De kinek nincsenek vitái? Ez most nem olyan nagy szakító ok. Csak már teljesen ki volt a vitáktól. És nem látja úgy, hogy jó lenne újra összejönni, épp ezért amit írtatok. Mert nem működött, és minek akkor újra összejönni? Azért, mert még szeretjük egymást, és még legalább az egyik fél tenne érte úgy érzem nem kéne hagyni. Csak ugye ő meg elnyomja. De a kérdés úgyis arra vonatkozik igazából, hogy vajon tényleg sikerül ennyire elnyomnia? Az, hogy látjuk egymást megkönnyíti vagy megnehezíti neki? Mindenki azt írta, hogy nehezebb lesz neki. Úgy érzem, hogy csak nekem nehezebb elfelejteni.
2016. ápr. 5. 15:51
8/8 anonim válasza:
Hogy ez nem szakító ok? Elárulok valamit, kérdező. Készült már nem egy felmérés a válóokokról. Tudod, mit találtak a legsűrűbben? Pl azt, hogy merre tekeredik le a WC papír. Régebben, még az alu tubusok korában azt, hogy a tubus közepéről, vagy végéről nyomja valaki a fogkrémet. Ilyen és ehhez hasonló blőd dolgok vezetnek a váláshoz. Ezek persze csak a jéghegy csúcsa, de mégis ezek azok az apró, kis mindennapos frusztrációk, amik felőrlik a türelmet. Te sem tudsz kilépni magadból, és ugyanúgy vitatkozni fogsz, mint eddig. Ezzel pedig az a qrva nagy baj, hogy egy nőt sohasem lehet vitában legyőzni. Lehet, hogy elhallgat, és úgy tesz, mint aki veszített, de valójában nincs meggyőzve. A férfi ugyanis logika mentén gondolkodik, így is érvel. A nő meg sokkal inkább a megérzéseire hagyatkozik. És nem mellesleg ha nem az övé az utolsó szó, akkor az egy idő után kikészíti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!