Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mérhetetlenül szomorú vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mérhetetlenül szomorú vagyok. Nem keres. De miért?

Figyelt kérdés
Párom egy két hete megbetegedett. Jó esély van az epeelzáródásra. Ezen a héten volt ultrahangon, én úgy tudom de arról sem szólt semmit. Már Hétfő óta egyetlen szót sem szóltunk egymáshoz. Egyszerűen nem tudom elérni. Nem veszi fel nem ír nem hív. Kétnaponta fellátogat fészbukra mert kiírja az a vacak hogy ott járt, de nem ír semmit. Múlt hétvégén könyörögtem neki hogy vegye fel a telefont hétfőn reagált a péntek óta összegyűlt hívásokra és smskre. Hétfőn leírt 6 szót. Azt mondta pihen. Gondoltam nem zavarom had pihenjen, hiszen úgysem veszi fel ha nem akarja. Csütörtök van és azóta nem keres. Előtte szétmentünk és utána megint egymásra találtunk. Pár hónapja ugyanez volt akkor szintén beteg volt. Egy hónapig rám sem emelte a telefont. Szerintetek mi a baj? Aki tényleg szeret az csinál ilyesmiket?

2016. máj. 12. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is,ha kellenél neki,keresne.

Egy sms,egy hivás.Csak sajnos,úgy néz ki te

nem kellesz neki....

2016. máj. 13. 08:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha én lennék ilyen helyzetben, arra gondolnék, hogy nincsen benne annyi őszinteség és gerinc, hogy a szemembe mondja, hogy részéről vége, ehelyett kivárásra játszik, vagyis arra vár, hogy ha kellő ideig látványosan tudomást sem vesz rólam, bizonytalanságban hagy, miközben én az egészsége miatt aggódom, - vagyis gyakorlatilag semmibe veszi az érzéseimet, - akkor majd előbb-utóbb, mikor ez már nem fér össze az egészséges önbecsülésemmel, kimondom én helyette, hogy vége, vagy egyszerűen csak nem keresem soha többet.
2016. máj. 13. 08:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem hogy igazatok van. Sajnos :-( koszonok minden eddigi valaszt!
2016. máj. 13. 10:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajnállak kedves kérdező, nem szép dolgot csinál veled a barátod.:(

Szerintem hagyd őt, ha így viselkedik, teperjen majd érted, ha látja, nem foglalkozol vele.

Bár innen már nagyon nincs visszaút...

2016. máj. 13. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!