Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mérhetetlenül szomorú vagyok. Nem keres. De miért?
Figyelt kérdés
Párom egy két hete megbetegedett. Jó esély van az epeelzáródásra. Ezen a héten volt ultrahangon, én úgy tudom de arról sem szólt semmit. Már Hétfő óta egyetlen szót sem szóltunk egymáshoz. Egyszerűen nem tudom elérni. Nem veszi fel nem ír nem hív. Kétnaponta fellátogat fészbukra mert kiírja az a vacak hogy ott járt, de nem ír semmit. Múlt hétvégén könyörögtem neki hogy vegye fel a telefont hétfőn reagált a péntek óta összegyűlt hívásokra és smskre. Hétfőn leírt 6 szót. Azt mondta pihen. Gondoltam nem zavarom had pihenjen, hiszen úgysem veszi fel ha nem akarja. Csütörtök van és azóta nem keres. Előtte szétmentünk és utána megint egymásra találtunk. Pár hónapja ugyanez volt akkor szintén beteg volt. Egy hónapig rám sem emelte a telefont. Szerintetek mi a baj? Aki tényleg szeret az csinál ilyesmiket?2016. máj. 12. 22:52
1/14 anonim válasza:
Ez nem nevezhető párkapcsolatnak.Egy igazi kapcsolat nem ilyen,de még csak nem is hasonló.Akik szeretik egymást azok törődnek is egymással és nem tűnnek el napokra a másik elől.
A betegség sem kifogás,sőt ilyenkor még nagyobb szükség lenne a másik fél támogatására.
2/14 anonim válasza:
Ez az ember nem szeret,akkor nem így viselkedne.
3/14 anonim válasza:
szüleit nem tudod elérni? Talán ők tudnak valamit. Vagy olyan barátja akiről tudod, h jóban volt?
4/14 A kérdező kommentje:
nem tudom anyukája telefonszámát de nem is vele él. De neki kéne keresni mert abban maradtunk hogy hagyom pihenni. Járjak a nyakára? Neki kéne hozzám szólni és mondani mi volt a vizsgálaton. Én nekem nem veszi fel.
2016. máj. 12. 23:27
5/14 anonim válasza:
ja, aszittem fontosabb.
#3 voltam
bocsi
6/14 anonim válasza:
Olyan előzmények után, amit leírtál, én nem keresnem többet.
7/14 ~OnLány~ válasza:
Elhiszem, hogy szomorú vagy.
Régebben a barátomnak is adódott egy eset, amikor vakbélgyulladása volt és műtötték.
De ott voltam mellette, ez természetes. Pedig én nagyon is örülnék, ha az akit szeretek, ilyenkor legalább mellettem lenne.
Fura, hogy neked kell könyörögnöd.
Nem tudod meglátogatni?
8/14 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom korhazba kerult e. a korhazbol meg hiaba kerdeznem nem mondanak meg. egyszer amikor egy honapig nem hivott azt hittem bekerult es felhivtam minden rendelot de ram vagtak a telefont minden ugyeletnel. aztan egy honap mulva csak annyit mondott hogy nem akart keresni. egy idiotanak erzem magam.
2016. máj. 13. 00:16
9/14 anonim válasza:
Dobott vagy depresszios.A helyedben megprobalnam elfekejteni.Nincs rad szuksege,az is lehet h masoknak azt mondja h zaklatod.Hagyd az egeszet,ha szeretne,keresne.Adj eselyt magadnak arra h boldog legy!
10/14 anonim válasza:
Szerintem szakítani akar a barátod csak nem tudja hogy mondja el neked ha már többször nekivágtatok akkor nem fog működni sose ne hari hogy ezt mondom gondold át és várd meg amíg keres és beszélj vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!