Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorú vagyok, mert mostmár van exem. Hogy kezeljem a helyzetet? 23/F
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 20:28
1/11 anonim válasza:
Ember mi ez a kérdés?!
Hogy kezeld?! Igyál sört, keress másik nőt!
2/11 anonim válasza:
Nekem is van, de én rosszabb vagyok - engem lassan már a vírus ismerősök is letiltanak :D
3/11 anonim válasza:
Sokaknak van. Az első kapcsolat lezárárása mindig kegyetlen nehéz, próbáld elfoglalni magad valamivel. Nekem is van exem. Az első ex. Neki meg azt hiszem én vagyok a kilencedik ex. :D De hát ő pasi. Ezek a dolgok nálatok könnyebben mennek. :D Majd túl leszel rajta.
4/11 anonim válasza:
Nem mennek könnyebben. Ez egy hazugság amit szépen fent van tartva... De csak az ellenkezőjét látom. Jó pár havert öszetörtek már a "drágá lányok" akik utána 3 perccel már mással kavartak... Havert meg úgy kellett visszarángatni az életbe a drogfüggőség széléről.
5/11 anonim válasza:
Hát, nem tudom. Néha az a benyomásom, hogy az érzékenyebb lelkű fiúk összejönnek a laza, nagyszájú lányokkal, akik két perc után már mással kavarnak, az érzékenyebb lányok pedig a nagydumás szoknyapecérekkel, akik simán megcsalják őket és két perc után mással vannak. Aztán megy a sírás, szomorkodás...stb.stb.
6/11 anonim válasza:
Igen és ebből hogy jön az, hogy a fiúknál könnyebben mennek a dolgok?
7/11 A kérdező kommentje:
Én az érzékenyebb lelkű srácok közé tartozom. Azt hiszem. Hát nem tudom, pedig a barátnőt sem úgy választottam, hogy feszínes és társai. Mégsem maradt meg...
2016. márc. 1. 22:25
8/11 anonim válasza:
6-os mi a probléma? Nem értékelhetem felül a saját véleményemet?
9/11 anonim válasza:
7-es majd lesz más. Tudom ezt könnyű mondani. Nekem is sajog a szívem a volt barátomért mégis tudom, hogy jól döntöttem mert egyszerűen nem szeretett és kész. Nem akarom nagyon részletezni, de annyira nem becsült engem, hogy tudom csak szenvedés lett volna mellette maradni. Szerintem jobb egyedül, mint olyannal aki igazából nem szeret.Találj valami új hobbit, ami lefoglal és amiben örömödet leled.
10/11 anonim válasza:
Minden kapcsolat elmúlását úgy kell meggyászolni, mintha meghalt volna valaki... Gyászidő pedig az együtt töltött idő fele általában. Az is köztudott, hogy mindig az első fáj a legjobban. Engedd, hogy fájjon: ez természetes. De tudd, hogy ebcsont beforr, kutyaharapást szőrin, egy elment, majd lesz másik. Fel a fejjel, küldök egy nagy ölelést! Most múlik pontosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!