Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Hagyjam neki, h ezt tegye, vagy álljak a sarkamra?
Kommunikáció!
Ez minden kapcsolat alapja, és ha ilyeneket nem tudtok megbeszélni, akkor valóban nem vagytok egymáshoz valók, és nem a pénz miatt! Ülj le, és így, ahogy nekünk, mond el, hogy érzel.
És de, tudod kompenzálni. A figyelmesség, a kedveskedés nem az anyagiak függvénye. Masszírozd meg, várd a kedvenc vacsorájával, vedd fel a focit, ha nem ér haza, és tudod, hogy nézni akarta, vidd ágyba a kávét, és még hosszan sorolhatnám.
Nem forintban mérik, ki mennyit tesz bele a kapcsolatba. Ő megteheti, megteszi, és biztosan nem gondolja, hogy kihasználod, különben nem tenné.
DE! Megérdemled! És ő is, a te másfajta figyelmességedet. Ettől lesz kerek.
Kérlek szépen, bízz meg annyira a párodban, hogy fel sem tételezed róla, hogy olyan (lesz), mint a barátnőd palija.
Mire fel érdemled ezt? Létezel. Neki ez már ajándék. És leírtad, hogy milyen sokat teszel érte, figyelmes vagy. Szeret. Ennél milyen jobb indokot vársz? Ér bármi ennél többet?
Kettes voltam.
Kedves 2. nagyon köszönöm, tudom én, h igazad van, csak épp nehezen szokok hozzá ehhez a fajta figyelmességhez, meg aztán olyan hirtelen jött ez a kapcsolat, h csak kapkodom a fejem, pörögnek az események....
Azért még várom mások véleményét is a témával kapcsolatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!