Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam egy fiúnak, aki "érdeklődik" irántam, ti hogy kezelnétek a helyzetet? Többi lent.
Az van, hogy megismerkedtem egy sráccal egy társaságban. Azóta folyamatosan keres, de barátnője van (később tudtam csak meg). Nekem is van, már 6 éve barátom. Mégis, mikor megkérdezte tőlem én azt mondtam nincs.
Azóta sem tud róla, én viszont nagyon megbántam, hogy hazudtam neki. Nagyon rendes srác, de csak barátnak tudom elképzelni. (Szerintem ő is így van velem.) Szeretném elmondani neki, de félek soha nem beszél majd velem.
Ti egy életre megharagudnátok rám és elfelejtenétek? Vagy megharagudnátok, de idővel meg tudnátok bocsátani?
25 évesek vagyunk mindketten.
Nem értem miért mondtad, hogy nincs barátod. Pláne így, hogy ő is kapcsolatban van, de úgy általánosságban is. Én inkább attól "tartanék", hogy a barátom haragszik meg rám, hogy letagadtam, hogy van nekem immáron 6 éve.
Tisztázd a dolgot, mond meg neki, hogy van barátod, öntsetek tiszta vizet a pohárba. Mindketten foglaltak vagytok tehát nincs min aggódni.
Egy életre biztos nem haragudnék meg, de nem esne jól, hogy hazugsággal indítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!