Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hazudtam egy fiúnak, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam egy fiúnak, aki "érdeklődik" irántam, ti hogy kezelnétek a helyzetet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Az van, hogy megismerkedtem egy sráccal egy társaságban. Azóta folyamatosan keres, de barátnője van (később tudtam csak meg). Nekem is van, már 6 éve barátom. Mégis, mikor megkérdezte tőlem én azt mondtam nincs.

Azóta sem tud róla, én viszont nagyon megbántam, hogy hazudtam neki. Nagyon rendes srác, de csak barátnak tudom elképzelni. (Szerintem ő is így van velem.) Szeretném elmondani neki, de félek soha nem beszél majd velem.

Ti egy életre megharagudnátok rám és elfelejtenétek? Vagy megharagudnátok, de idővel meg tudnátok bocsátani?

25 évesek vagyunk mindketten.

2015. aug. 19. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem értem miért mondtad, hogy nincs barátod. Pláne így, hogy ő is kapcsolatban van, de úgy általánosságban is. Én inkább attól "tartanék", hogy a barátom haragszik meg rám, hogy letagadtam, hogy van nekem immáron 6 éve.

Tisztázd a dolgot, mond meg neki, hogy van barátod, öntsetek tiszta vizet a pohárba. Mindketten foglaltak vagytok tehát nincs min aggódni.

Egy életre biztos nem haragudnék meg, de nem esne jól, hogy hazugsággal indítottál.

2015. aug. 19. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Ebből jól nem jössz ki, maximum akkor ha a fazon egy jellemtelen, és csak kamatybajnok. Egy normális és tiszta srácnál elvágtad magad örökre.
2015. aug. 19. 17:59
 3/7 Blade Bone ***** válasza:
Hát szerintem őszínteséggel még lehet esélyed helyrehozni, de akkor lépj minél hamarabb. Ja és szerintem tetszik neked. :D
2015. aug. 19. 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Tény, hogy nem rossz pasi, de nem tudok rá úgy nézni + nem szeretném a kapcsolatomat miatta tönkretenni. Ő se hagyná el a barátnőjét sztem, ha nekem nem lenne párom, egy kaland meg nekem nem ér meg semmit. Nem szeretnék bonyodalmat.
2015. aug. 19. 18:28
 5/7 Blade Bone ***** válasza:
Akkor mért zavar ha elásod magad nála? Egyébként oké, bűntudat, de tényleg akkor már inkább a pasid felé kéne ilyesminek jelentkeznie, mivel letagadtad. Szóval, ha őszíntéset kezdessz játszani, akkor csak úgy jelzem, hogy a pasiddal szemben is meg kell tenned, ha nem akarsz bonyodalmat, mert simán megtudhatja ő, hogy letagadtad.
2015. aug. 19. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer velem is eljátszotta már ezt egy csaj. Azóta se beszéltem vele.
2015. aug. 19. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszett volna nagyon, nem hazudtál volna neki arról, hogy van barátod. Írod, hogy nem akarsz tőle komolyabbat. Akkor meg mi a gond? Beszélgettek aztán egyszer közlöd, hogy már van barátod. Nem tartoznak rá a részletek, egyébként meg lehetnél vele őszinte is. Ha folyamatosan keres, nyilván bejössz neki, jobb, ha mindketten átgondoljátok mit akartok valójában, nyílt lapokkal. Ő sem azzal indított, hogy barátnője van.
2015. aug. 20. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!