Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy kezelnétek ezt?
18 éves vagyok, idén érettségiztem és egyetemre is felvettek. Elsőéves leszek.
Van egy srác, aki segített az emelt fizika érettségire felkészülni személyesen és interneten keresztül is.
Nagyon aranyos velem, de eddig csak egy komoly kapcsolata volt és több egy éjszakás kalandja.
Amíg nem költözöm fel albérletbe, addig csak a neten keresztül beszélünk, de elég sokat.
Azt mondta, hogy nagyon tetszem neki és szívesen randizna is velem.
A gondom az az, hogy nem tudom megállapítani, hogy azért csinálja-e ezt, mert én gólya vagyok ő pedig felsőéves ugyan ezen a szakon és azt hiszi, hogy "könnyű préda" lennék számára... :D
Egy 23 éves fiúnál milyen hosszú idő után derül ki, hogy valójában mit akar?
Rákérdeztem igen, hogy mit szeretne tőlem... Azt mondta, hogy kapcsolatot is el tudna képzelni, mert ahogy megismert úgy az én személyiségem kiegészítené az övét...
Nagyon félek attól, hogy csak játszadozni akar, majd jót nevetnek rajtam a gólyatáborban, hogy bedőltem neki.
Azt így hozzátenném a végén, hogy még szűz vagyok és szexuális kapcsolatot nem létesítenék vele pár hét után sem.
Kicsit túlparázod... találkozzatok, ismerkedjetek, aztán majd alakul. Csak így tud kiderülni, hogy mennyire működik a dolog. Ő is azt mondta, hogy "komoly kapcsolatot is el tudna képzelni". Ez felnőtt embereknél azt jelenti, hogy ismerkedni szeretne, és majd idővel eldönteni, hogy mit tud veled elképzelni (ha már ismer).
Te honnan tudod, hogy komoly kapcsolatot akarsz, ha még nem ismered elég alaposan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!