Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a párom az exéhez húz! Hogyan kezeljem ezt a helyzetet hiszti nélkül?
Nem tudom, hogy együtt laktok-e a pároddal vagy sem, de ez a helyzet megalázó. Akárhogy is csűröd-csavarod, ugyanaz lesz a megoldás, amit te is tudsz. Minél hamarabb csinálod, annál kevesebbet fogsz szenvedni.
Amúgy legtöbbször az exek általi felkeresés csupán anyagi okokból van, párod a nagy puding férfi létére, hogy erről fogalma sincs és nem becsül meg téged.
Az érzésed, úgy hiszem nem csal...
Szerintem csak egyféleképpen maradhatsz igazi nő: nem szaladsz olyan kocsi után, ami nem vesz fel.
Több, mint gyanús...
Mit mondott a párod, amikor kérdeztél, hogy igaz-e? És az kiderült-e, hogy miért nyomoz a nő? Mit mondott, miért titkolta eddig? Adott valami más infót is? A párod hogyan viselkedett beszélgetés közben? És azóta? Őszintének tűnik, vagy titkolózik? Ezek alapján már billen a mérleg nyelve valamerre...
Na és mi a válasz a "miért"-re?
Érdekelne a többi kérdésemre is a válasz, #5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!