Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani fog velem a barátnőm ha elmegy egyetemre?
A barátnőm idén érettségizik, szeptemberbe egyetemre megy, ahová biztosan felveszik mert jól tanul. Az egész gimnázium alatt együtt voltunk. Én érettségi után nem tanultam tovább, 18 éves korom óta dolgozom. OKJ- s képzést kaptam. Amikor összejöttünk én 20 ő 15 éves volt. 4 éve tart a kapcsolatunk, volt hideg - meleg. Szégyenlem, de a 4 év alatt volt megcsalás a részemről, ő a teljes sztorit nem tudja csak körvonalakban. Félek hogyha belekerül egy új környezetbe, új emberek, fiúk, gólyatábor stb. elveszti irántam az érdeklődését. Elvégre az egyetemi évek a bulizásról szólnak...Most azt mondja nem lesz így stb de azért félek. Van okom aggódni? Tapasztalatok? SOS!
24/F
Vicces, hogy be vagy fosva, közben te csaltad meg őt...
Remélem kinyílik a szeme és vissza se néz rád.
Ezt így nem tudom neked megmondani, mert nem vagyok jós.
Annyi biztos, hogy a megcsalás távolabb vitt titeket egymástól, tehát könnyebben túl fog tenni rajtad, ha úgy adja a helyzet.
(Bár számomra megfejthetetlen, hogy miért maradt veled, de ez maradjon az én gondom.)
Oké, tegyük fel, hogy azért maradt veled, mert szeret, a megcsalás után is táplált pozitív érzelmeket feléd. De azt gondolom tudod, hogy akkor és ott valami eltörött benne, még úgy is, hogy túl tudott lendülni rajta, gyorsan "felejtett". Viszont a sebek még mindig ott vannak ám, visszacsinálni nem lehet...
Amúgy meg... Ne agyalj ennyit ezen, úgyis el fogja dönteni, hogy mit akar, te pedig értesülni fogsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!