Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó neki, ha így megaláz még?
Pontosan azért csinálja, hogy bántson. Ez az egész "szakítok-de-mégse" veszekedéskor pedig rettentően éretlen, gyerekes hozzáállásra vall.. Szakítással fenyegetőzik, ettől hatalma lesz feletted.. Bár benned is ott a hiba, hogy többször hagytad, hogy ezt eljátssza veled. Nem kellett volna visszafogadni, akkor talán érezné, hogy a szavaknak súlya van.
Tiltsd le mindenhonnan, szórakozzon azzal, aki hagyja neki.
2016. ápr. 11. 15:20
2/17 A kérdező kommentje:
Szerinte én vagyok éretlen.Velem is vannak gondok,ezt sosem tagadtam,és igyekeztem változtatni a dolgokon.Azt érezteti,hogy mindig én vagyok a hibás.Ma abból indult ez az egész,hogy elmondtam neki,ami rosszul esett egy dolgot.Ez neki nem tetszett,és elmondott szinte mindennek,és szakított.Olyan dolgokat vágott hozzám,amiről tudta,hogy fáj,és volt belőle veszekedés.Néha úgy érzem,hogyha esik az eső arról is én tehetek már.
3/17 A kérdező kommentje:
Általa esett rosszul egy dolog,és engem okol,és nem érdekli,és szakított.Többször mondta,hogy ad esélyt,és akkor olyat tett,amitől tudta,hogy robbanok.
Neked hol jó ez? Örülj, hogy vége, és ne kezd újra a játszmázást! Hagyd a fenébe a hisztikirályt! Feleslegesen pocsékoljátok egymás idejét.
2016. ápr. 11. 15:36
Tipikus manipulátor viselkedés. Elkövet ellened dolgokat, beállít téged elmebetegnek, problémásnak, elhiteti, hogy te vagy a hibás a történetben.. Ezzel szerez feletted hatalmat, így tud rajtad uralkodni, kiszolgatottá tenni. A leírás alapján működik..
Olvass utána a bántalmazó kapcsolatoknak és menekülj ettől az embertől minél messzebbre..
[link]
2016. ápr. 11. 15:37
Tudod, én erre mindig azt mondom: ha valaki azzal hozakodik elő, hogy mással milyen jó lenne, akkor erre a megfelelő válasz az, hogy: rendben, akkor jöjj össze vele, engem meg felejts el.
2016. ápr. 11. 15:45
7/17 A kérdező kommentje:
Azt mondja,hogy azért beszél így velem,mert én hozom ki belőle.Tudja mire ugrok,és azokat mondogatja.Igen,elmebetegnek is nevezett már.
Tipikus.
Menjen, hidd el, más is "kihozza" majd belőle. Ne akarj ettől az embertől semmit ezek után, a saját lelki békéd érdekében.
2016. ápr. 11. 16:00
9/17 A kérdező kommentje:
Olyan nagy bűn,ha szerettem volna vele közös programokat?Olyan dolgokat,amik bármelyik kapcsolatban alap dolgok,és kérni sem kell?:(
Tessék lezárni és túllépni. Szakítani egyszer szokás, nem hetente háromszor.
2016. ápr. 11. 16:21
Kapcsolódó kérdések: