Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta szeretem, felse figyel rám, megaláz, de így is szeretem. MIt tegyek?
Már érdeklődtem gyk-n hogy mit tegyek röviden ennyiről lenne szó: totál oda vagyok az iskola legmenőbb srácáért, elhordott mindennek ok nélkül mégis szeretem,kacsingat és mosolyog közbe azt mondja hogy barátnője van. Lassan 2 éve odavagyok érte, és többször is beszélgettünk,mindig kedves és aranyos volt. Totál odavagyok érte de tudom hogy nem szabadna. Többször is próbáltam más fiúkkal beszélgettni hátha elfelejtem de semmi. Mit csináljak? Hagyjam a fenébe vagy ááááááááh valaki segítsen kikészülök!!
16/L
Igen, hagyd a fenébe.
Teszed a széket az alá aki a legkevésbé értékel.. tipikus.
Hagyjad. Játszik veled mint macska az egérrel és -ha egyáltalán eszébe jutsz- kiröhög a hátad mögött. Kedves és aranyos? Fogadok, hogy szinte mindenkivel az. Egyébként is hogy lehet kedves és aranyos az, aki mindennek elhord? Elmondja, hogy barátnője van. Persze, hogy mondja, mivel szórakozik Veled és tudja, hogy ezzel még jobban felpiszkál. Az a fiú akinek van barátnője érdekesebb, mint akinek nincs. Elgondolkodunk rajta, hogy a másik csaj miért szereti, mi az ami jó benne (és rögtön a jót keressük benne és itt a kis ördögöcske befészkeli magát az agyunkba és kész vége), mit tudhat. Ha másik csaj vele van biztos nem egy ismeretlen vadállat akitől félni kéne és biztos az ágyban is jó, különben a másik kirakta volna... stb, stb, stb. Egyszerűen jó a reklámja. 16 éves vagy, úgyhogy még sok száz ilyennel fogsz találkozni úgyhogy egy pillanatig se sajnáld kitörölni a fejedből.
Egy kicsit szedd össze magad, légy vonzó és akkor válogathatsz bőven nem neked kell futni egy ilyen után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!