Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a baratom megalaz?
Figyelt kérdés
Folyton alazgat,nem nagyon masok elitt inkabb ha ketten vagyunk.csavargatja a kezenet,sokszor mondja h a kuscseledem es utal is ra sokszor ugy kezel es ugy is erzem magam mar mobdtam neki hogy hagya abba,ma is anyu szobajaba volt bent a cipojevel es ideges lettem tobbszor mondtam neki jojon ki a szobabol es mergembe mondtam nem erre hanem kucsuszott a szambol h anyad es elcsattant egy pofon.lehet igaza van ,elmondasa szerint en vagyok az egyetlen olyan aki feltudja huzni de amugy ez a csendes tipus vok,es van unokahuga o telleg csunyan beszelt vele de egyszer sem lattam volna h megpofozza mert ilyen ?#12456&7
2015. szept. 13. 21:35
1/5 anonim válasza:
mit csinálsz ott aa gép előtt r_banc!?!? most véged!!!
2/5 anonim válasza:
ha ilyen hülye vagy nem sajnállak h vele vagy még a pofon óta....
3/5 anonim válasza:
Ha ilyen húzásokért nem küldöd el a francba, akkor veled van a baj. Méghozzá nem kicsi.
5/5 anonim válasza:
Felsz tole igaz?
Nem kene... szakits vele. Sokkal jobb lesz nelkule.
Utalom az ilyen nyomorek pasikat akik lenezik a noket meg igy viselkednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!