Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel tényleg megaláz engem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel tényleg megaláz engem a barátom?

Figyelt kérdés
A barátom ha úgy van, akkor megdícséri a barátnőimet, ha valakinek például új haja van, vagy nagyon csinosan van kisminkelve, szép ruha van rajta, esetleg sikerült fogynia stb. Tudom, hogy a kolléganőinek is elereszt egy-egy bókot, mert már nem egyszer mondták, hogy olyan jól esik nekik, amikor a barátom észre veszi, hogy új frizurájuk van, bezzeg a férjüknek fel sem tűnt (és nem csak a 20 éves fiatal lányonak, hanem 50 éves családanyáknak is mond egy-egy kedves szót). Engem ez nem zavar, mert nem olyanokat mond, hogy jó a segged, nagy a melled, stb, hanem apró kis bókot elejt néha. De még a húgomat, édesanyámat is megdícséri, én még örültem is neki, hogy milyen figyelmes férfi. (Persze a legtöbb bókot én kapom tőle.) Erre az egyik barátnőm elkezdte mondogatni, hogy ne hagyjam ezt, mert ezzel megaláz engem a barátom, lealacsonyít, és miért engedem, hogy flörtöljön, ha az ő barátja tenné, már lapátra tette volna stb. Nekem igazából ő az eddig egyetlen stabil párkapcsolatom, nincsen tapasztalatom abból, hogy hogyan kell viselkedni, vagy az ilyesmit mennyire kell tolerálni. Szerintetek tényleg leállítsam? Ezzel tényleg azt üzeni másoknak, hogy én nem vagyok fontos neki? Ebből arra következtethetnek mások, hogy nem szeret engem? (Mások előtt is megdícsér sokszor, meg tudom, hogy mindig dicsekszik velem a barátainak, kollégáinak, mert nem egyszer visszahallom. Szóval nem csak másokat dícsér, hanem engem is.)
2011. jún. 14. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy aláz!
2011. jún. 14. 18:03
 2/7 Joy Turner ***** válasza:
100%

Ezzel nem aláz meg téged. Egyáltalán nem. Szerintem aranyos.

A barátnőd meg irigy.

2011. jún. 14. 18:04
 3/7 tsz-tag ***** válasza:
amikor válaszoltok hogy milyen az ideális pasi: kedves aranyos...na ő pont ez a kategória...különben meg munkahelyen kifejezetten kifizetődő, mert így tud jó kapcsolatokat kialakítani és így lesz meg a jó légkör...ez mindenki előnyére vállik...barátnőd meg nem komplett...ha őt dicséri valaki az neki is tetszene biztosan
2011. jún. 14. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Az sokkal megalázóbb, amit a barátnőd művel.
2011. jún. 14. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
ez a női túlvariálás egyik szép esete, amikor bolhából elefántot csinálunk. Miért is akar beleszólni a bnőd a szerelmi életedbe? Ha pedig ilyen könnyen irányítható vagy és egyből hallgatsz másokra...na az a te bajod lesz. A pasid helyében én leállítanám a nagytudású bnőd. Amugy meg becsüld meg a pasid, nem sok van kerek e Földön, aki rendelkezik a figyelmesség tulajdonsággal. (Méghogy megalázás...)
2011. jún. 14. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
hallgass csak a nagyeszu baratnodre... ha azt akarod hogy miutan ti szetmentetek egy hettel utana mar o legyen vele... napnal vilagosabb hogy furni akar a kis ribi
2011. jún. 14. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:

ez a barátnő csak marhára féltékeny. hagyd lógva és felejtsd el. ez a pasi nagyon is értékes.

bár az összes pasi olyan lenne mint a tied...

2011. jún. 14. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!