Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan megaláz, mindig visszajövök . Mit tegyek? Elegem van
A barátnőm folyamatosan megaláz . Gyanusitgat ok nélkül, közbe ő beszélget más pasival a hátam mögött . Ma reggel is hozzábujtam, majd el lökött . Aztán elmentem reggelit venni , neki is , kijelentette , hogy neki nem kell . Aztán megint én mentem oda, megint eltolt .
Tegnap virágot rendeltem stb stb ..
Lényeg , hogy ossze vesztünk . Fejemhez vágott dolgokat, hogy csicska vagyok meg gusztustalanul beszélt velem . Elviharzottam, aztán visszajöttem megbeszélni . Megint megalázott ... Miert vagyok ilyen ??
Khm... abban azért lehet valami, hogy csicska vagy.
Mondjuk legyél férfi.
Mindenkivel azt tehetnek meg, amit hagy. Ha ilyen esetben rába.szod az ajtót, hogy körbereped a fal a tok mentén, és hátra se nézel, az mondjuk úgy egész korrekt.
Legközelebb max. akkor találkoztok, ha mész a cuccaidért, és ilyenkor igen mutatós, ha az új barátnőd megy segíteni összepakolni.
Komolyan kérdezed, miért vagy ilyen?! Sejtelmem sincs, lehet az utolsó két csepp a lepedőre ment... kérdezd meg apádékat.
Mit tegyél?
Az olyan nőt, aki így viselkedik, küld el a bús büdös, jó kur.va anyjába, és érezd jól magad szingli pasiként.
Csajozás helyett egy ideig járj el falat mászni, küzdősportra, futni, a haverokkal sörözni, és ha egyedül is jól érzed magad, akkor nem fogsz kényszert érezni arra, hogy bennemaradj egy kapcsolatban, ami egy kalap sza.rt sem ér.
Ez a nő, érzelmileg buta és ostoba. Gondolom eléggé makacs is lehet.
Ott kell hagyni. Vagy magához tér, vagy gyerek módjára amolyan "örök harag" dacos, zsémbes marad veled szemben.
Lapát! Összeszeded a motyódat ami nála van és vissza se nézz rá.
Ó, mert valószínű, hogy magától ilyen..CSAK ÚGY.
:D
Azért ilyenkor a másik félre is kíváncsi lennék.
Te mivel vagy jobb, hogy itt panaszkodsz/kibeszéled?
8-as.
Biztos hogy nem magától ilyen, de ez a rossz neveltetésből fakad. Van aki a legkisebb pisztlicsálé dologra is durcásan, reagál. Ahelyett hogy higgadtan és őszintén elmondaná hogy ha zavarja valami. Sajnos van olyan személy, aki a saját szava kiejtését, hangsúlyát, hanglejtését sem ismeri, tisztában sincs vele. És a másét sem. Nem tudja magát kordában tartani és hirtelen lobbanékony lesz, vagy elhallgat dolgokat és mikor felgyűlik benne valamiért, ostobaságokat vág a másik fejéhez. Ha valakinek valami kínja van a másikkal, mert úgy gondolja nem helyes amit tesz, szóljon. Lehet azt szépen is. Nem kell mindjárt sértődékenyen és duzzogva reagálni. Ezek tényleg a nem megfelelő neveltetésből adódnak, amik berögződtek nála. De ha akar, lehet ezen változtatni. De egy lelkileg gyenge jellem, nem igazán tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!