Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm állandóan megaláz és megszégyenit amiért kicsi a péniszem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elmondja mindenkinek és ezzel leéget, meg nemrég rávett h megengedjem neki h megbilincselhessen engem pucéran és uralkodjon rajtam, erre ő meg odahivta a barátnőit és együtt nevetek h milyen kicsi a farkam, még le is fotoztak pucéran, tehetetlen voltam, türnöm kellett, elhagyni nem akarom mert szeretem, mit tegyek?2014. júl. 3. 18:02
2/15 anonim válasza:
Te tiszta gáz vagy még női szemmel is......mekkora egy papucs. Nekem nem kellenél mint férfi, bár az én szemembe az ilyen nem férfi :)
3/15 anonim válasza:
Hármas, eszednél vagy, b@ssza meg?!
4/15 anonim válasza:
ha igaz a dolog akkor igaza van a 3-asnak teljesen..
6/15 anonim válasza:
Ugyan már! Még, ha igaz is akkor már rég elhagyta volna, ha nem élvezné a dolgot, nem kell sajnálni.
Van egy perverz nője akivel boldog.
7/15 anonim válasza:
Szerinten dobd drágám. Más csaj megbecsülne csak legyen tartásod ne engedd hogy hülyére vegyenek a csajok
8/15 anonim válasza:
Ez csak az álmod, édes fiam!
De elég beteg álmodozás.
Dr Freud
9/15 anonim válasza:
Zsolti nem te vagy az ? KSFSZ hallod en nem kidobtam volna hanem kikotottem volna egy fahoz de ha ilyen papucs vagy es ilyen toketlen igen fastalan toketlen akkor te edes lanyom lany vagy ...
10/15 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor veled súlyos gondok vannak. És mielőbb dobd a csajt. Vagy szégyenítsd meg te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!