Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm állandóan megaláz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm állandóan megaláz és megszégyenit amiért kicsi a péniszem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elmondja mindenkinek és ezzel leéget, meg nemrég rávett h megengedjem neki h megbilincselhessen engem pucéran és uralkodjon rajtam, erre ő meg odahivta a barátnőit és együtt nevetek h milyen kicsi a farkam, még le is fotoztak pucéran, tehetetlen voltam, türnöm kellett, elhagyni nem akarom mert szeretem, mit tegyek?

2014. júl. 3. 18:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Gyenge kamu.
2014. júl. 3. 18:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Te tiszta gáz vagy még női szemmel is......mekkora egy papucs. Nekem nem kellenél mint férfi, bár az én szemembe az ilyen nem férfi :)
2014. júl. 3. 18:03
 3/15 anonim ***** válasza:
Hármas, eszednél vagy, b@ssza meg?!
2014. júl. 3. 18:06
 4/15 anonim ***** válasza:
ha igaz a dolog akkor igaza van a 3-asnak teljesen..
2014. júl. 3. 18:07
 5/15 anonim ***** válasza:
Dobd a francba a kis cafkát.
2014. júl. 3. 18:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Ugyan már! Még, ha igaz is akkor már rég elhagyta volna, ha nem élvezné a dolgot, nem kell sajnálni.

Van egy perverz nője akivel boldog.

2014. júl. 3. 18:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerinten dobd drágám. Más csaj megbecsülne csak legyen tartásod ne engedd hogy hülyére vegyenek a csajok
2014. júl. 3. 18:22
 8/15 anonim ***** válasza:

Ez csak az álmod, édes fiam!

De elég beteg álmodozás.

Dr Freud

2014. júl. 3. 18:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Zsolti nem te vagy az ? KSFSZ hallod en nem kidobtam volna hanem kikotottem volna egy fahoz de ha ilyen papucs vagy es ilyen toketlen igen fastalan toketlen akkor te edes lanyom lany vagy ...
2014. júl. 3. 18:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu, akkor veled súlyos gondok vannak. És mielőbb dobd a csajt. Vagy szégyenítsd meg te is.
2014. júl. 3. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!