Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők vagy a férfiak képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők vagy a férfiak képesek könnyebben feldolgozni majd továbbállni egy szakításból?

Figyelt kérdés
Független a kapcsolat minőségétől és hosszától, melyik félre jellemző, hogy képes rövidebb időn belül továbbállni és új kapcsolatot kezdeményezni?

2016. márc. 30. 22:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, és a nőket mondanám én is,saját magamon is tapasztalom. Nem áll meg az élet.

És én úgy állok hozzá, hogy majd jön egy sokkal jobb. Ez tényleg így volt mindig.

2016. márc. 31. 16:07
 22/24 anonim ***** válasza:

A kapcsolattól függ.

Az első kapcsolatomon én tettem túl magam előbb, mert ott nekem lett elegem a párom marhaságaiból.

A második kapcsolatom végén a párom már szakítás utáni nap randizni ment valakivel, én meg még olyan 8 hónapig meg akartam halni, annyira magam alatt voltam.

Nem nemfüggő..

22/L

2016. márc. 31. 19:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Eddig mindig azt láttam,hogy ha szétment egy ismerős pár,akkor a férfi találta meg előbb az utódját,úgy 10 esetből 6x-7x.Vagy már a férfinak meg volt az utódja.
2016. ápr. 1. 04:13
 24/24 anonim ***** válasza:
A nők!
2016. ápr. 9. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!