Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők vagy a férfiak képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők vagy a férfiak képesek könnyebben feldolgozni majd továbbállni egy szakításból?

Figyelt kérdés
Független a kapcsolat minőségétől és hosszától, melyik félre jellemző, hogy képes rövidebb időn belül továbbállni és új kapcsolatot kezdeményezni?

2016. márc. 30. 22:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Javitok

9es vagyok ,4es voltam.

2016. márc. 30. 22:12
 12/24 anonim ***** válasza:
84%

2-es vagyok

Erről sok cikket olvasni.

A legfőbb különbség az, hogy a nők amolyan "mikrotársadalomban" élnek, ahol megosztják az örömüket és fájdalmukat és ahonnan támogatást, vigaszt és újrakezdési lehetőségeket is nyernek. Mindez a férfiaknál nincs meg, mert egy siránkozó férfi mindkét nem szemében fájdalmas, így a férfi egyedül kell, hogy feldolgozza az eseményeket.

A másik dolog, hogy jellemzően akkor alakul ki egy kapcsolat, ha azt a nő akarja, vagyis a kapcsolat elején a vagy mindkét fél nagyon akarja vagy a nő jobban. Ez idővel kiegyenlítődik, majd a leszállóágban a férfi már függője a kapcsolatnak és a nő nyújtotta kényelemnek(rendszeres szex, törődés, háztartás, társaság), míg a nők rendre inkább unatkoznak, csalódnak és többre vágynak, így nagyobb valószínűséggel szakít a nő, ah a kapcsolat hosszabb lélegzetű volt, vagyis a szakítás nagyobb százalékban történik a férfi akarata ellenére.

2016. márc. 30. 22:13
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem a nemektől függ. Az lép tovább könnyebben, aki már nem akar tovább a kapcsolatban maradni, és annak nehezebb feldolgozni, aki még fenntartotta volna a kapcsolatot.
2016. márc. 30. 22:13
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

fájdalmas ~ szánalmas

Biztos freudi elszólás...

2016. márc. 30. 22:14
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

Azért a nők mert egész egyszerűen több eszközük és főleg, több lehetőségük van a továbblépésre, valamint annak elősegítésére.

Egy férfinak mi marad? Bulik, pia és prostik.

Ma már egy nő is sokat bulizik és piál, lassan többet mint a férfiak. Emellett egy nőnél mindig van próbálkozó, ha elég nyitott így sokkal könnyebben tud másokkal vigasztalódni különösebb erőfeszítés nélkül. Valamint a barátnője vállán is bármikor kisírhatja magát, egy férfit a haverja ilyenkor kb. pofán vágna.

Új kapcsolata is könnyebben lesz mert a férfiak szeretik "megmenteni" a nőket. Ha egy nő az exe miatt kesereg és padlón van akkor előszeretettel szeretik játszani a megmentőt.

Egy férfit ugyanilyen helyzetben gyengének bélyegeznek és elkerülnek a nők merthogy "nőjön fel, ne rinyáljon, legyen férfi".

2016. márc. 30. 22:15
 16/24 anonim ***** válasza:
50%

A nők, ha saját magamat nézem. Az exem folyton kikandikált mig besokalltam és szakitottam. Amig senkim sem volt addig kulonosebben nem izgatta magát de ahogy lett pàrom elkezdett teperni ezerrel. Szóltam hogy hiába. Másfél évvel később se tudott túllépni hogy ott mertem hagyni pedig beújitott egy nőt is mondván hátha féltékeny leszek :-D

Aztán kiderült hogy ő korábbi szakításokat se tudott feldolgozni, bekattant és szélsőségesen viselkedett.

2016. márc. 30. 22:21
 17/24 anonim ***** válasza:
17%
A nők és azért mert teljesen érzéketlenek így nincs is mit feldolgozniuk. Szakításnál vállat vonnak és ugranak a következő péniszre ami rendszerint másnap már ott figyel az ágyukban.
2016. márc. 30. 22:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Utolsó te nagyon ki vagy:)....

Nincs ilyenbe tapasztalatom az első nagy kapcsolatom ért állítólag véget, meg nem teljesen de nem tudom hogy mennyire hiányzok neki ugyanis nem beszél ilyen dolgokrol. Csak keres es beszélgetünk es azt mondta ez neki a jelzes. Amit en ezek után is negkerdojelezek:D de azert jól esik es nekem napról napra jobban hiányzik, pedig az elején nagy boldogsaggal vetettem bele magam a azt csinálok amit akarok dologba... Ez kb 2 hete tart

2016. márc. 30. 22:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
17-es ne általánosíts, mert nem minden nő érzéketlen, sőt! Ha te a végzet asszonyaihoz vagy cicababákhoz vonzódsz, az a te bajod! De vagyunk még egyszerű, érzékeny nők is. Én szakítás után, nem aludtam hetekig, folyton csak sírtam, nem ettem 7kg le is ment. Belepusztultam, miközben ő már mással kufircolt. Irigylem azokat, legyenek férfiak vagy nők, akik nem olyan érzékenyek, mint én!!! N Jó nekik!
2016. márc. 31. 01:18
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekem nőként mindkét exemnél hosszabb idő volt kiheverni, az első esetben könnyebben ment, mert nagyon szemetül csinálta, így volt mivel magyaráznom magamban, miért jobb nekem nélküle, a második nehezebb volt, mert olyan probléma miatt mentünk szét, ami az én oldalamról merült fel és nem tudtam nagyon sokáig rajtam kívül álló okok miatt változtatni rajta, így évek teltek el, mire elfogadtam, hogy ez van, ezt a csomagot kaptam az élettől, és nem mindenki képes arra, hogy ezzel együtt párjának akarjon hosszú távon, mert ez a csomag valamilyen mértékben, még ha tudok is változni, de örökre az életem része marad. Az exeim sokkal könnyebben tovább tudtak lépni.

Különben nőt is ismerek, aki könnyen kilépett, de ő úgy, hogy belefáradt, hogy nem működik a kapcsolatuk és a párja nem tesz ezért semmit.

Szóval tartom a véleményem, hogy ez nem attól függ, hogy valaki férfi vagy nő, hanem attól, hogy akarna-e még a kapcsolatban lenni, vagy már nem.

2016. márc. 31. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!