Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem nem tudom feldolgozni ezt a szakítást. Mit kéne tennem?
Több mint egy éve hagyott el az első nagy szerelmem. Nagyon szerettük egymást, de ebben a dologban mindig olyan hirtelen haragú és zűrös volt. Én meg már mérges voltam rá és nem is akartam küzdeni érte. Gondoltam, ha menni akar, hadd menjen.
A szakítás után mindkettőnknek rossz volt. Én akartam volna, hogy visszajöjjön hozzám, de ő nem akart. Volt amikor ő akarta, hogy folytassuk, de akkor mérges voltam rá. A kapcsolatunk végén is rengeteget veszekedtünk. Főleg féltékenységi dolgokon, de neki már más bajai is voltak velem.
A gondom az, hogy az utóbbi hetekben, mióta teljesen megszakadt köztünk a kapcsolat, én folyamatosan vele álmodok. Sokat gondolok rá és nem tudom túltenni magam ezen. Nagyon dühít, haragszom rá, de mégis mintha minden porcikám őt kívánná.
Mit tudok és mit érdemes tenni ilyen helyzetben? Félek, hogy bele fogok hülyülni ebbe. Sok hülye hibája ellenére is nagyon szerettem és szeretném most is, ha nem lett volna olyan sértődékeny és nem szakít.
Tapasztalatlan vagy.....ennyi.
Azt hiszed, hogy amit a partneredtől kaptál az valami különleges volt, és azt hiszed, hogy ezt mástól nem fogod megkapni, ezért az érzést amire vágysz összekapcsolod a személlyel akitől kaptad, és azt hiszed ez kizárólagos.
Ha sikerül ezen túllépned, és a saját bőrödön megtapasztalod, hogy van sokkal jobb partner számodra az exednél, akkor olyan gyorsan elfelejted, hogy észre sem veszed.
Azt is hozzátenném, hogy nagyon körültekintően választanám ki a következő partnert, mert ha nem tudja megadni számodra mindazt amire olyan nagyon vágysz, akkor még mélyebb gödörbe eshetsz, ami depresszióhoz vezethet.
38F
Akit te szeretsz, az egy másik ember...
"ha nem lett volna olyan " - de ő meg olyan.
És mi hiányzik? A féltékenység, a rengeteg veszekedés, a zűrössége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!