Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan rohanó a világ, hogy ma már egy szakítást, egy gyászt sem tudsz feldolgozni annak rendje módja és ideje szerint?
mi a szar köze van a szakításnak és a gyásznak egymáshoz ?
mi a szar köze van a rohanó világnak ahhoz hogy mennyi idő alatt dolgozol fel valamit ?
am meg kár sok időt baszni egy szakításra.. ahol szomorkodom meg stb ezernyi értelmesebb dolog van tőle nyilván mondani könnyű de inkább lefoglalom magam mintsem bőgők az után aki kidobott...
a gyász nyilván más ha olyan meghal aki számodra fontos kezdetben szar de főként az a tudat hogy nincs többé és megváltozik az életed is általában ha olyan valakid hal meg de az idővel megszokod és elmúlik az a sírós korszak is.. persze évek múlva is szar de tenni ellene nem lehet így csak el kell fogadni
Szerintem sincsen semmi köze a szakításnak meg a gyásznak egymáshoz... Igazából nem is értem mit hablatyolsz itt össze-vissza... Na mindegy...
De ha szomorkodni akarsz, hát tedd azt, de ne akard senki másnak bebeszélni, hogy ez jó, mert nem az...
Tudod: önsajnálatból nem lehet megélni...
szakítás = gyász: mert veszteség ért, valaki kilépett az életünkből akit szeretünk, és "nincs többé, nem az életünk része már"
Én is sokat szenvedek, mert ezt a gyászt élem át, és nehéz...
De mivel lány vagyok, állandóan zokogok, és remélem később majd jobban leszek, mint az exem, aki ehelyett bulizik és iszik....-.-
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!