Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt feldolgozni?
Én anno megbocsátottam neki amikor félrelépett, és megalázott, mindent megbocsátottam amit velem tett, pedig nagyon aljas volt! Idióta voltam, de nagyon szerettem, és a szerelem sokszor teljesen vak!! Most pedig egyik napról a másikra kidobott a névnapom előtt, mondván, hogy már nem érzi azt amit régen, amire az ébresztette rá, hogy egy másik pasi szerelmet vallott neki...
Megtudtam, hogy nemi beteg lettem miatta, hónapokig járhatok kezelésekre, talán soha nem gyógyulok meg! Egy ku*va volt, aki azt mondta engem szeret a világon a legjobban, még szakítás előtt 3 nappal is.
Hatalmasat csalódtam benne, most itt vagyok egyedül nemi betegen, széttört szívvel és könnyes szemekkel. Úgy érzem ezután már egy nőt se fogok tudni szeretni
Milyen betegséget kaptál el tőle?
Egyébként meg hülye voltál, amiért visszafogadtad.
Pszichológus?
Mindenképpen gyógyulj meg, hogy utána nagyot röhöghess rajta. Ne érdekeljen, ha lelépett, ő volt a hülye! Nem kell vele foglalkozni. Biztos vagyok benne, hogy meggyógyulsz, aztán találsz egy olyan lányt, aki mindennél jobban szeret. Az életben vannak ilyenek, mindenkivel előfordul, de senki sem éli le az életét egyedül!
Gyógyulj meg!
a könnyek érte vannak nem a nőért
Az idő majd helyrehozza a dolgokat,de jó ha valakivel azért meg tudod beszélni ezt.Én viszonzatlanul voltam szerelmes,mikor még fiatalabb voltam és akkor 2-3 évbe telt mire el tudtam felejteni rendesen a lányt.De az idő meg fogja oldani,és látod téged legalább van aki elfogadott úgy ahogy vagy és szeretett.Másokat(magamat is ide sorolom) még nem volt aki elfogadott volna,és ez olyan érzés,mintha csak úgy lennél a világban és senkinek nem kellenél.És egyre többen vagyunk ilyen helyzetben.Szóval neked fel a fejjel,és biztosan túl fogod tenni magad rajta,és találsz majd mást akivel boldog lehetsz. :)
3-as.
Miszerint ezt írtad,hogy "senki sem éli le az életét egyedül!" sajnos ezzel nem tudok egyetérteni,én nagyon ebbe az irányba haladok,és nem látok változást sem,pedig én már mindent megpróbáltam annak érdekében,és már lassan belefáradtam az egészbe.Semmi nem jön össze olyan mintha valami féle átok ülne rajtam.Elnézést a kitérőért csak ez eszembe jutott.
22/F
Én is jártam már így. A volt barátnőmnek én is sokszor elnéztem a dolgait, velem volt hozzám bújt de más pasikon fantáziált, lefeküdtünk nem egyszer de amint talált jobbat be nyögte nekem hogy most szakít velem és hagyjam őt békén ha zaklatom akkor jól agyon veret. Persze később 3 hónappal később próbált visszajönni na akkor mondtam neki hogy késő bánat. Nagyon csúnyán bánt velem nagyon sokat bántott lelkileg megalázott, a barátaim előtt is elhordott mindenféle sz@rnak nem is csoda hogy megszakadt majdnem mindenkivel a kapcsolatom, még a régi munkahelyemen is bealkotott még szerencse hogy kibírtam magyarázni magam. Engem is porig alázott egy ilyen nőszemély de legalább annak örülök hogy nem kaptam el tőle semmit mert volt eszem és húztam gumit pedig közben kitudja hány farok járt benne ameddig nem találkoztunk.
Ezt nehezen lehet feldolgozni én is sokat szenvedtem miatta, de idővel jobb lesz. Ne aggódj fel a fejjel! Nehéz de ki lehet bírni.
Lassan, és idővel jobb lesz. Nekem a volt barátom volt hasonlóan szemét, bár szerencsére betegséget nem kaptam el tőle. Tudod, általában a jó emberek szívják meg.
Amúgy nem hiszem, h olyan betegséget kaptál el, amiből ne gyógyítanának ki. Ezek kezelhetők szerencsére.
Szóval idővel jobb lesz, próbáld megutálni, amiért ezt tette veled. És ha már újra lesz bizalmad a nőkben, majd lesz egy, aki megérdemel téged. (Én még mindig az utálat fázisban vagyok)
"és hagyjam őt békén ha zaklatom akkor jól agyon veret. Persze később 3 hónappal később próbált visszajönni"
Hát ez nem semmi! Valami undorító ez a stílus és nem először hallok róla. Legalább emlékeztetted rá, amikor vissza akart jönni?
Nálam a zene, a dolgok átgondolásával töltött magány, és az idő kombinációja szokta meggyógyítani a lelki sebeket!
Gondolj arra, hogy megszabadultál egy komoly problémától! Legalább nem bízol tovább egy hamis kapcsolatban! :)
Az meg már a jövő titka, hogy leszel-e még szerelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!