Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Én anno megbocsátottam neki amikor félrelépett, és megalázott, mindent megbocsátottam amit velem tett, pedig nagyon aljas volt! Idióta voltam, de nagyon szerettem, és a szerelem sokszor teljesen vak!! Most pedig egyik napról a másikra kidobott a névnapom előtt, mondván, hogy már nem érzi azt amit régen, amire az ébresztette rá, hogy egy másik pasi szerelmet vallott neki...

Megtudtam, hogy nemi beteg lettem miatta, hónapokig járhatok kezelésekre, talán soha nem gyógyulok meg! Egy ku*va volt, aki azt mondta engem szeret a világon a legjobban, még szakítás előtt 3 nappal is.

Hatalmasat csalódtam benne, most itt vagyok egyedül nemi betegen, széttört szívvel és könnyes szemekkel. Úgy érzem ezután már egy nőt se fogok tudni szeretni

2013. dec. 1. 10:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

sajnálom, de a bnődön hogy nem veszed észre hogy megcsal???

ha annyira ismered szereted akkor minden rezdüléséről tudnod kellett vna.

gumit mért nem használsz

2013. dec. 1. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:
2013. dec. 1. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!