Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt feldolgozni? Meddig fog ennyire fájni?
Figyelt kérdés
Majdnem 3 évig voltunk együtt a volt párommal. A kapcsolatunk végén, nagyon furcsán kezdett viselkedni, sűrűn eljárt, nem jött haza, még éjszakára sem. Féltékenykedni kezdtem, mert tudtam, hogy megcsal.Tagadta. Egyszer meg is ütött, lökdösött, stb. Majd rajtakaptam őket a házunkban azzal a csajjal akire gyanakodtam. Szakítottunk,én elköltöztem, ős meg odaköltözött a csajhoz. Azóta folyamatosan hívogat, hogy sajnálja. Valamelyik nap találkoztunk, SÍRT, elgyengültem és lefeküdtünk, közölte hogy ő gyereket szeretne tőlem, és mennyire megbánta. Azóta nem tudom elérni telefonon. Tudom, hogy csak kamu volt az egész, de nem tudom feldolgozni ezeket a dolgokat! Hogyan léphetnék túl rajta. Nekem ő volt az első "igaz" szerelem, első különköltözés, első szex. Nem tudok úgy túllépni rajta, mint ő rajtam. Mit tegyek?2013. nov. 25. 10:44
1/12 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2013. nov. 25. 10:45
2/12 anonim válasza:
De basszus miért nem látod be, hogy ez egy primitív állat? Hagyd ott, ennél egy utolsó k. is többet érdemel, te pedig a megnyilvánulásod alapján egy intelligens nő vagy. Miért kínzod magad? Legyen egy kis büszkeség benned, ez egy csótány ember!
3/12 anonim válasza:
Áldozat tipus vagy? Ha nem, akkor ne viselkedj úgy!
4/12 anonim válasza:
Ott követtd el a hibát hogy lefeküdtél vele. Nem is értem hogy volt hozzá gusztusod de mindegy..a barátod egyértelműen szórakozott veled. Kíváncsi volt önnön nagyszerűségére vajon vissza tud-e szerezni. Te meg ahelyett hogy ravagtad volna az ajtót még ágyba is bújtál vele. Megkapott így nem voltál érdekes tovább mégha komolyan is gondolta hogy viszakapna. Ne sírj utána méltatlan rá.
5/12 anonim válasza:
Varj mar, majd en is sirok neked az utcan...hatha lefekszel velem is...jesszusom. Az is biztos, hogy nem sok tartas szorult beled. Felejtsd el azt a szineszt es keress egy igazi ferfit, ne csak annak dublőrét.
6/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tisztában vagyok vele, hogy jobb lesz nélküle, ha egyszer már megütött, jött volna a többi is, ha egyszer megcsalt, megcsalna a továbbiakban is, de nem tudom elfogadni, hogy az az ember, akit én ennyire szerettem ezt tette!! És borzasztóan fáj! Főleg, hogy telerakják a facebookjukat közös képekkel, azokon a helyeken vannak, ahová engem is elvitt. Természetese az exem engem facebookról is tiltott, hogy ott se tudjak üzenni, pedig csak megakartam kérdezni, hogy mi volt ez a pár nappal ezelőtti?!
2013. nov. 25. 11:00
7/12 anonim válasza:
Mindenki jo fej amig meg nem ismered. Noj fel, 22 eves no vagy. Konyorgom.
8/12 anonim válasza:
Ne keresd, ne beszélj vele, ne is gondolj rá... foglald el magad valami mással. Ha hív, ír vagy találkoztok, szart le.
9/12 anonim válasza:
Gondolom, amikor újra lefeküdtetek már együtt volt a csajjal. Én megosztanám a csajjal a helyedben ezt.
28F
10/12 A kérdező kommentje:
Elmondtam, vagyis megírtam neki, mert eléggé felmérgelt azzal, hogy elérhetetlenné tette magát a történtek után.De nem hitte el, a pasi kimagyarázta a dolgokat, és még én voltam a hazug!
2013. nov. 25. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!