Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ezt feldolgozni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt feldolgozni? Meddig fog ennyire fájni?

Figyelt kérdés
Majdnem 3 évig voltunk együtt a volt párommal. A kapcsolatunk végén, nagyon furcsán kezdett viselkedni, sűrűn eljárt, nem jött haza, még éjszakára sem. Féltékenykedni kezdtem, mert tudtam, hogy megcsal.Tagadta. Egyszer meg is ütött, lökdösött, stb. Majd rajtakaptam őket a házunkban azzal a csajjal akire gyanakodtam. Szakítottunk,én elköltöztem, ős meg odaköltözött a csajhoz. Azóta folyamatosan hívogat, hogy sajnálja. Valamelyik nap találkoztunk, SÍRT, elgyengültem és lefeküdtünk, közölte hogy ő gyereket szeretne tőlem, és mennyire megbánta. Azóta nem tudom elérni telefonon. Tudom, hogy csak kamu volt az egész, de nem tudom feldolgozni ezeket a dolgokat! Hogyan léphetnék túl rajta. Nekem ő volt az első "igaz" szerelem, első különköltözés, első szex. Nem tudok úgy túllépni rajta, mint ő rajtam. Mit tegyek?
2013. nov. 25. 10:44
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2013. nov. 25. 10:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
De basszus miért nem látod be, hogy ez egy primitív állat? Hagyd ott, ennél egy utolsó k. is többet érdemel, te pedig a megnyilvánulásod alapján egy intelligens nő vagy. Miért kínzod magad? Legyen egy kis büszkeség benned, ez egy csótány ember!
2013. nov. 25. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Áldozat tipus vagy? Ha nem, akkor ne viselkedj úgy!
2013. nov. 25. 10:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ott követtd el a hibát hogy lefeküdtél vele. Nem is értem hogy volt hozzá gusztusod de mindegy..a barátod egyértelműen szórakozott veled. Kíváncsi volt önnön nagyszerűségére vajon vissza tud-e szerezni. Te meg ahelyett hogy ravagtad volna az ajtót még ágyba is bújtál vele. Megkapott így nem voltál érdekes tovább mégha komolyan is gondolta hogy viszakapna. Ne sírj utána méltatlan rá.
2013. nov. 25. 10:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Varj mar, majd en is sirok neked az utcan...hatha lefekszel velem is...jesszusom. Az is biztos, hogy nem sok tartas szorult beled. Felejtsd el azt a szineszt es keress egy igazi ferfit, ne csak annak dublőrét.
2013. nov. 25. 10:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tisztában vagyok vele, hogy jobb lesz nélküle, ha egyszer már megütött, jött volna a többi is, ha egyszer megcsalt, megcsalna a továbbiakban is, de nem tudom elfogadni, hogy az az ember, akit én ennyire szerettem ezt tette!! És borzasztóan fáj! Főleg, hogy telerakják a facebookjukat közös képekkel, azokon a helyeken vannak, ahová engem is elvitt. Természetese az exem engem facebookról is tiltott, hogy ott se tudjak üzenni, pedig csak megakartam kérdezni, hogy mi volt ez a pár nappal ezelőtti?!
2013. nov. 25. 11:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki jo fej amig meg nem ismered. Noj fel, 22 eves no vagy. Konyorgom.
2013. nov. 25. 11:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd, ne beszélj vele, ne is gondolj rá... foglald el magad valami mással. Ha hív, ír vagy találkoztok, szart le.
2013. nov. 25. 11:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Gondolom, amikor újra lefeküdtetek már együtt volt a csajjal. Én megosztanám a csajjal a helyedben ezt.

28F

2013. nov. 25. 12:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Elmondtam, vagyis megírtam neki, mert eléggé felmérgelt azzal, hogy elérhetetlenné tette magát a történtek után.De nem hitte el, a pasi kimagyarázta a dolgokat, és még én voltam a hazug!
2013. nov. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!