Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt feldolgozni? Meddig fog ennyire fájni?
semmit nem tudsz tenni.
De tapasztalataim alapján még sokáig fog fájni.
Az egyetlen, amit tehetsz,h próbálsz talpraállni.
Ne menjen rá neked is 3-4 év az életedből, mint anno nekem...
Nehezen lehet. Sokáig, mert az öncsalódást a legnehezebb feldolgozni. Most joggal csalódhattál magadban, hogy gyenge voltál, mert tényleg. De ki nem szokott néha (az életnek akár egyéb területén)? Most így jártál, tanulj belőle és legyél következetes legközelebb, hogy ne kerülhess ilyen lelkileg kiszolgáltatott helyzetbe.
Szerintem nyomulj rendszeresen pl családtagjaiddal, barátaiddal vagy olyan közösségekben ahol számítanak rád (szóval, olyan emberekkel akik tényleg szeretnek és úgy ahogy vagy). Én is rákeféltem az elsővel csúnyán, hosszú idő volt míg helyreálltak a dolgok. Durván be lettem tiltva, de tanultam belőle (ha már más hibájából nem sikerült legalább a magaméból muszáj volt :)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!