Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudja feldolgozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja feldolgozni a szakítást?

Figyelt kérdés

Exem 32 éves férfi. 5 hónapja szakított velem, mert nem volt szerelmes (nem már nem, egyáltalán nem). A szakítás nagyon hirtelen történt, azt gondoltam, hogy nemsokára megkéri a kezemet. Maga a kapcsolat nagyon jó volt, veszekedés alig, azok is csak kisebb viták, napi több óra beszélgetés, stb. Egy évig voltunk együtt. A szakítás óta csak alig pár nap volt, amikor nem írt nekem. Minden nap ír és nagyon kedves, becéz stb. Néha találkozunk is. Volt amikor ebédet főzött nekem, volt hogy csak sétáltunk stb. Van amikor közös képeket küld, szokott nosztalgiázni. Nagyon mellettem áll, ha van valami problémám, a kapcsolatunkkor pedig ezt nem éreztem (pedig ahogy írtam, jó kapcsolat volt). Ugyan megbeszéltük a szakításkor, hogy barátok maradunk, de én valahogy nem így képzeltem el ezt. Csak, hogy néha beszélünk, de semmi extra. Nagyjából 2 hónappal a szakítás után nagyon erős célzást tett arra, hogy megbánta, épp hogy nem mondta ki, de mivel nem volt "viszonzás", így ezzel másnapra le is állt. Ő egy elég büszke ember. Miért van ez? Miért csinálhatja?

29/N

2015. dec. 14. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert rájött, hogy nagy marha volt.
2015. dec. 14. 13:47
 2/9 A kérdező kommentje:
De ennyi idősen nem egyszerűbb lenne, ha megmondaná mit akar, és akkor lezárnánk és tovább lépne? Vagy már arra is gondoltam, hogy csak talonban tart ha más nem jönne össze. De nem igaz, hogy azt sem unja már ennyi idő után... Ezért érthetetlen nekem az egész, valahogy egyik verzió sem klappol.
2015. dec. 14. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Te mit szeretnél? Ha véget akarsz vetni neki, akkor vess véget. Ne találkozz vele, ne hívd, ne keresd, ha ő hív, zárd rövidre, stb.

Úgy érzem, jól esik neked is ez a helyzet, esetleg reménykedsz benne, de ugyanakkor meg tudod, hogy szakítottatok, esetleg te is büszke ember vagy, és többet kéne letennie ahhoz, hogy járjatok.

A két hónapi célzás az egyaránt lehet a teáltalad vágyott, beképzelt dolog így ennyi leírásból, és lehet tényleges megbánás is, de ha tényleg büszke ember, ahogy írod, akkor meg is magyarázod, hogy miért nem volt direktebb.

Vagy csak szeretnéd megmagyarázni.

Miért nem kérdezel erre rá, hogy "nézd, szeretném, ha egy kicsit átértékelnénk a kapcsolatunkat. Úgy gondolom, hogy még mindig elég intenzíven tartjuk a kapcsolatot, ez most azért van, mert esetleg a barátságnál még mindig több van köztünk? vagy szeretnéd, ha több lenne?"

Amúgy meg, ha nem volt szerelmes, bőven benne van az is, hogy talonban tart, míg nem érzi valaki iránt azt a szerelmet, amivel az oltár elé is viszi.

Jó volt, szép volt a kapcsolatotok, de valami mégis hiányzott számára belőle. Hát többféleképpen lehet ezt fűzni, a kérdés, hogy TE mit akarsz? Ő szerintem nem tudja-nem biztos benne.

2015. dec. 14. 15:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz túl szépen viselkedik talán, hogy talonban tartson, túl rendesen... Én nem akarok tőle semmit, a barátsága jól esik és hogy számíthatok rá, szeretek vele beszélni, de nem kezdeném újra. Válaszolok ha ír, de nem kedveskedek úgy ahogy ő és vele ellentétben még soha nem küldtem neki képet közös emlékekről
2015. dec. 14. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, a kérdés, hogy Te mit akarsz. Ha nem akarod vele újrakezdeni, a helyedben ritkítanám a találkozásokat, ne becézgessen, elvégre ő dobott ki, akkor minek küld nosztalgiázó képeket? 32 évesen elég gyerekes. Ha lezártátok, tovább kell állni. Lehet, hogy megbánta, hogy dobott, de ha nem volt szerelmes és most sem az, akkor valóban talonban tart, amíg nem lesz jobb. Ha újrakezdenéd vele, és közben találna valakit, sokkal rosszabbul éreznéd magad, ha megint szakítanátok. A helyedben keresnék mást és nem találkoznék vele. Így neki is könnyebb lesz tovább lépni. Most csak egymás idejét pazaroljátok.
2015. dec. 14. 15:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted rajtam múlik az egész?! Egyszer burkoltan bevallotta, hogy megbánta, de nem voltam hajlandó találkozni vele ezért befejezte. Egyszer azt is mondta, hogy az érzésekkel nem is volt gond, más volt a baj (amit meg lehetett volna beszélni 2 perc alatt).
2015. dec. 14. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, rajtad múlik. Ha akarsz tőle valamit, akkor tedd nyilvánvalóvá, hogy ezirányban (is) fogadod az érdeklődését. Ha nem akarsz tőle párkapcsolatilag semmit, akkor ezt is az a tudomására kell hoznod. Lehet, hogy megbánta, ezért vannak a nosztalgikus dolgok, meg az ebédfőzés, meg a képküldés, de ha nem akarsz semmit tőle, akkor vágd ezt el, különben hiú reményeket ébresztesz benne.
2015. dec. 14. 16:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért múlik rajtam, mert szerinted ő biztosan akar valamit?
2015. dec. 14. 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy akar-e, én ezt honnan tudnám? Viszont van szátok, tudtok beszélni. Kérdezzétek egymást és jussatok dűlőre. Te mit akarsz? Kapcsolatot újra vele, vagy semmit. Dönts és eszerint viselkedj és beszélj vele.
2015. dec. 15. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!