Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom feldolgozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom feldolgozni a szakítást mit tegyek?

Figyelt kérdés

Több, mint félévig voltam együtt a barátommal 1,5 hete szakított velem, mert rossz napom volt és kicsit ingerültebb voltam. Hiába könyörögtem neki azt mondta kiábrándult belőlem. Másfél hete nem tudok enni szó szerint semmit fogytam már 7 kilót, aludni max. 2-3 órát tudok. Senki sincs mellettem értem ezalatt barátokat, mert az a kevés is, ami volt külföldre költözött, soha nem jártam bulizni, társaságba. Most csak olyan gondolataim vannak, hogy inkább öngyilkos leszek. Nincs jövőkilátásom, mindent együtt terveztünk el és közösen akartunk megvalósítani. Teljesen elvagyok veszve végső elkeseredésemben írtam ide is! Lehet, hogy csak a halál segít?

22L

2016. febr. 24. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Menj már a fenébe, de komolyan. Nyivákolás helyett emeld fel a segged és csinálj valami hasznosat. Nemrég leégett egy állatmenhely, önkénteseket keresnek romeltakarításhoz, újraépítéshez, festéshez, szállításhoz... ja, hát azt nem, tenni valami hasznosat, értelmet adni a napjaidnak, MÉG MIT NEM KÉPZELEK. Otthon picsogni a díványon, hog juj, meg akarok halni, az oké, az kényelmes.
2016. febr. 24. 01:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

" Most csak olyan gondolataim vannak, hogy inkább öngyilkos leszek."

Remélem ez csak vicc akart lenni!

Egyetlen ember sem ér annyit,hogy ekkora keserűséget érezz miatta.

"szakított velem, mert rossz napom volt és kicsit ingerültebb voltam"

Elárulom neked,a szakítás nem emiatt volt,csak kellett egy ok,ami pont kapóra jön.

Azért nem szokott senki szakítani,mert a nőjének rossz napja van,neki csak egy indok kellett,hogy dobhasson.

Most pedig tessék abbahagyni önmagad hibáztatását,biztosan szörnyű bűntudatod van,hogy elszúrtad,pedig egyáltalán nem biztos az.

Mindenkinek lehet rossz napja,ezért még nem kell kidobni a másikat.

Vagy egy folyamat következménye volt?

Ezt csak te tudhatod.

Tessék magad összeszedni,az élet ettől még megy tovább!

Ő csak egy ember volt az életedben,aki jött,aztán ment,ennyi.

Fel a fejjel:)

2016. febr. 24. 05:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Hagyjad már nehogymár szaros fél évnyi bohóckodás miatt felvágd ereid. Más 30 év häzasság után se nyűglődik ennyit
2016. febr. 24. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam, de idővel megismerkedtem egy másik sráccal, aki segített továbblépni és elfwledtetni az előző párom. Ne aggódj, minden rendben lesz, átérzem amit érzel, és sokszor rossz is lesz még, mert nem lehet 2 perc alatt elfelejteni egy kapcsolatot, meg kell gyászolni hogy véget ért, szóval ha úgy van, sírd ki magad. De kérlek, ne ostorozd magad, hogy így történt, gondolj bele, hogy mit vesztett ő veled, hiszen te igazán szeretted. Lesz majd aki megbecsül, hidd el, és csak ez járjon a fejedben, hogy így kellett ennek lennie, majd lesz más, akivel majd sokkal jobb lesz minden! :) Legyél pozitív, és hidd el, hogy nem vesztettél semmit.
2016. febr. 25. 02:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Legy bator es ne futamodj meg a nehezsegek elol!!

Allj fel !

NE hagyd magad !!

Ne hidd el hogy olyan vagy -rosz stb.

Mutasd meg h te ki vagy -vagany csaj stb.

Mindez csak a te elhatarozasodon mulik !!!!

A jovod a kezedben van es jot fogsz kihozni belole.

Megjegyzeskent: az ongyilkossagnak meg a gondolata is a legnagyobb ostobasag , a legnagyobb luzerseg , semmit se ersz el vele.

2016. ápr. 10. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!