Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

5 hónapja szakított velem a legelső barátnőm, amíg együtt voltunk minden jól ment aztán egyszer csak megszakított velem minden kapcsolatot.Nem vette fel a telefont, nem írt vissza, mivel elég messze lakunk egymástól nem láttam csak úgy véletlenül, hogy találkozzunk, magyarul kidobott szó nélkül.(később persze írt, meg minden de ez nem fontos)

Azt hittem, hogy sikerült túltennem magam rajta erre egy közös ismerősünkkel találkoztam tegnap este aki mutatott egy képet.A volt barátnőm egy másik lánnyal smárolt rajta.Együtt vannak.Egy lány miatt dobott ki.

Mondhatni "kicsit" kiakadtam ezen, nem is aludtam csak párszor negyed órát, csak ültem az ágyamon.Fel lehet ezt valahogy dolgozni viszonylag hamar?

21 f

2015. dec. 24. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Fel. Leszbi a barátnőd és ennyi. Nővel akar lenni. Fogadd el!
2015. dec. 24. 20:00
 2/3 omba ***** válasza:
Nem mindegy az, kiért hagyott el?
2015. dec. 24. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:
olyant is hallottam már, hogy egy lány a vőlegényével szakított egy másik lány miatt. ez van. szerintem sokkal rosszabb lenne ha egy fiú miatt dobott volna ki, nem?
2015. dec. 24. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!