Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban hogy lehet feldolgozni, elengedni a régebbi bántásokat, problémákat, ha a másik fél minimálisan sem segít ebben?
Bocsi a hibàkért....
Szerintem fel sem fogja hogy ez most nem a rossz epizód folytatàsa hanem a feldolgozásé. Így viszont ő felhànytorgatàsnak veszi pedig nem az. Annyira el vagyok már keseredve.
Igazad van teljesen abban amit írtál.
A családi hátterünk is más,náluk sem voltak nagy átbeszélések,nálunk sem. Viszont ő ezt megszokta,könnyebben lerendezi,neki elég pár mondat. Nekem viszont nem,mert nekem ő az első igazi érzelmi kapcsolatom,és úgy érzem ha vele nem tudok nagyokat beszélni,az nagyon rossz :(
Épp ez a probléma,hogy le kellene nyugodnom,nem túlzásba vinni,tovább lépni,de valami gát mégis van...és nem tudom mi. És ezért szeretném,ha ő is segítene megérteni mindezt....
Igazából tudom,hogy a jelenre kellene koncentrálni,de sajnos történt olyan,amiért nem tudok. Csak tudni akarom,mit miért tett,ő hogyan érez. De mindig az van,hogy ő nem tud mit mondani...és már nem tudom eldönteni,hogy tényleg nem,vagy csak nem akar. És ez nagyon rossz. Mert nekem,hogy elengedjek mindent,tudnom kell,hogy miért volt. Most e olyan,mintha csak vállat kellene rándítanom,és ez nem megy.
Megcsalás,csókkal. Látom rajta,hogy megbánta,és hogy nem jelentett semmit,őszinte volt....de nem a megcsalása bánt...hanem hogy eldobta a bizalmam. Mert ez már csak a jéghegy csúcsa volt.....mert a gondokat nem akarta megoldani.....Hogy nem látja be,hogy ezt nem csak ő nem bírja így tovább,hanem én sem. Én mindig próbáltam megoldani a dolgokat. Ő az egészből annyit vett le,hogy megint valami....pedig nem volt "megint" valami,csak ugyan az a lemez,amit ő miatt nem vettünk elő,vagy raktunk el mindig. Mert ő nem nyitott. Ha adtam neki időt(mert ezt kérte hogy változhasson).
Mindennek ellenére,bármi is történ,a legnagyobb probléma,az gazi probléma,hogy úgy érzem,nem áll mellettem.
*szóval ha adtam időt,akkor meg mindig úgy láttam,hogy semmi nem változik,csak örül,hogy a lemezt elraktuk megint....csak egyszer kéne vágre leülni,és kiönteni a szívünket mindketten.
Ezt akarom elérni :( de ő nem nyit,neki inkább jó ez a sz*r ami van....és ezt nem tudom feldolgozni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!