Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudok szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szakítani?

Figyelt kérdés
Szeretem a barátnőm de odaáig jutottunk 1 év után, hogy ez már nem működik. Viszont mikor elegem van és kiakarnám mondani képtelen vagyok. Tanács? 24/F
2016. febr. 5. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez volt/van. Hónapokig halogattam, mert valahányszor akár arra is gondoltam, hogy szakítok vele, elsírtam magam. Aztán amikor végleg eldöntöttem, egy napig bőgtem folyamatosan. Pedig ez egy ROSSZ kapcsolat volt...

Én akkor írtam egy barátnőmnek, hogy volt-e vele ilyen, mondta hogy nem, meg kérdeztem hogy amúgy is hogyan csináljam, nem is tudnék rendesen szakítani.

Végül persze találkozót beszéltem meg a sráccal, ahol egyből a tárgyra tértem. Jól elbőgtem ott is magam persze, és alig bírtam összeszedni a gondolataim. Az volt a szerencsém, hogy emlékeztem a barátnőm válaszára, így szóról szóra azt idéztem fel ("nekem ez a kapcsolat már sok, én nem érzem jól magam benne, és szeretném befejezni"). De hangsúlyozni sem tudtam, meg semmi. Aztán ahogy kimondtam megnyugodtam. Ő válaszolt valamit, én meg végre rendesen el tudtam mondani, amit gondolok.

Neked is ezt tudom tanácsolni, hogy valami egy-két mondatot tanulj be (IRTÓ CIKI betanult szöveggel szakítani, de nekem abban a helyzetben ez volt az egyetlen járható út), ha kimondtad már könnyebb lesz.

22/L

2016. febr. 5. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Még nem elég szar a kapcsolat. Ha igazán rosszul éreznéd magad benne, akkor tudnál szakítani.
2016. febr. 5. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Mennyire komoly? Együtt éltek már?
2016. febr. 5. 23:27
 4/4 Fish1 ***** válasza:
Tudsz, csak nem akarsz vagy nem mersz. Miért nem mersz? Mitől félsz? Jobb vergődni egy nem működő kapcsolatban, mint rendbe tenni magad lelkileg és új lehetőséget adni magatoknak a boldogságra?
2016. febr. 6. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!