Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztis lánnyal szakítani? Megszakad a szívem.
Előttem kommentelő fájdalmasan őszinte. :D
Nálunk én vagyok a hisztis barátnő szerepben, de azért válaszolnék.
Szerintem ha érzed, hogy nagyon nem működik a dolog, egyszer véget kell vetni neki. Nem tudom, hogy miben nyilvánul meg ez a hiszti, de biztos nincs véletlen. Saját példából tudok csak kiindulni, de engem mocskosul szokott zavarni ha szarnak a fejemre és barátom napokig nem keres, nem kérdezi, hogy mi van velem, én ekkor baszogatom, hisztizek és itt kezdődik a baj. Mondjuk engem gond nélkül elküld melegebb éghajlatra ha zokogok ha nem. A lényeg, hogy ha már nagyon nem bírod akkor is légy tapintatos, de határozott. Mondd meg neki, hogy vége. MINDENKÉPPEN ADJ NEKI EGY HASZNÁLHATÓ INDOKOT, hogy miért teszed, mi a baj. Ha már nem szereted úgy vagy elmúlt a láng akkor ezt is mondd meg neki. Próbáld meg vígasztalni (nem fog menni)... Ilyenkor szerintem ér csalni egy picit és azt mondani, hogy lehettek barátok, vagy beszélgethettek stb...
Ha valaki ismer valamennyi emberi anatómiát, akkor azt tudja, hogy bizonyos korban nők és férfiak is rendkívül nehezen értenek meg helyzeteket, félnek a nagyobb lépésektől, stb. Az első 3 válaszoló annyira érdektelen, hogy erről fogalma nincs, más embereket nem is figyel, lusták értelmezni viselkedési módokat.
Szerintem ilyenkor Tanácsot kell adni a másiknak, nem pedig bámulni a másikat csendesen. Nagyon valószínűséggel vagy a tanulás mennyisége, vagy a családja (nagyon sokszor egy irígy anya állandó piszkálása) készíti ki ennyire. Te ilyenkor Szilárd férfiként kellene mellette állj és/vagy elvinni együtt akár egy szakemberhez úgy, hogy nem szükséges bemenned. Igen, vannak annyira kemény helyzetek az életben, amelyeket a másik már nem tud megoldani, tanácsokat adni, de egy szakember pár kezeléssel igen. DE nagyon fontos, hogy tapasztaljátok ki, hogy melyik az igazán jó és nem flegma, felületes pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!