Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de úgy érzem, hamarosan nem fogom tovább bírni, hogy olyan sok lány pályázik rá. Szakítani akarok, de megszakad a szívem, mit tegyek?

Csajszi, saját magaddal foglalkozz. A párod is saját akarattal bír, el tudja dönteni, hogy téged akar-e vagy sem. Ha téged akar, ne beszélj bele mindenféle marhaságot. Az hogy minden lány rá pályázik legyen az ő gondjuk. Nehogy már te érezd sz@rul magad...
21F

Az a baj veled, hogy marha rosszul fogod fel a helyzetet.
Vedd fel a kesztyűt és élvezd, hogy tiéd a tökéletes :) Ha tudnád én mennyire imádom ezt az érzést, ez olyan tipikus, hogy megszerzek valakit, akinek bárki jutna, de én győztem :) Kb 20 cm-rel a talaj felett sétálok mellette. Mosolyogj ezekre a lányokra, úgyis érződni fog, hogy ő a tiéd :)
Ne ilyen tragikusan fogd fel, oka van annak, hogy veled van :) A tiéd és legyél végre nagyon boldog vele :)

mintha csak magamat olvasnám vissza 3 évvel ezelőttről..:) a helyzet nálunk ugyanez volt. szó szerint rajongott az egéz suli a barátomért. én tudtára adtam,hogy nem esik jól, de ő csak nyugtatgatott,hogy ne féljek,bízzam benne :) mindig velem mutatkozott,közösségi portálokra kiírt engem,közös kép,nagy szerelem mindent amit el tudsz képzelni :) az első pár hónapban persze volt rajongókból tonnányi,de az idő múltával,valahogy mindenkinek eljutott az agyáig,hogy igenis ez a fiú szerelmes,és boldog a párjával. manapság, 3 évvel később már senki nem zaklat minket,nem írogatnak a barátomnak,minden teljesen normálisan alakult. és a legszebb,hogy a barátom sem változtatna ezen semmit,és nem is sírja vissza régi hódító énjét..:)
szóval kedves kérdező,és ajánlom hogy mond el szíved bajod a barátodnak,és ha viszont szeret, pár hónap kérdése és már nem lesz olyan sok lány ráakadva- legalábbis nem hangoztatják..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!