Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 6 év után szakítani akar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év után szakítani akar a barátnőm, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Nagyon jól meg voltunk mindig, kb 3-4 hónapja fellángolt benne a szabadság vágy és hogy nem szerelmes már. Nagyon sok mindent megéltünk együtt, legjobb barátok is vagyunk. Én nem akarok szakítani, szerintem ős is megbánná. Valami ötlet hogy lehetne megoldani?

2016. jan. 9. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Ha már nem szerelmes beléd, miből gondolod, hogy megbánná? Elég önző a gondolkodásmódod, attól, hogy te nem akarsz szakítani, még nem kényszerítheted rá a másikra, hogy veled maradjon, ha ő viszont szakítani szeretne. Beszélgessetek sokat, próbáljátok azonosítani, mi a probléma pontosan. Valóban nem szerelmes már beléd, elmúltak az érzései, vagy csak valami miatt hiszi azt, hogy ez így van. De ha ő nem akarja megmenteni a kapcsolatotokat, akkor minden vesződés hiábavaló, és jobb, ha elfogadod.
2016. jan. 9. 09:55
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Engedd el.Ilyet meg ne mondj,hogy megbánná.Jobb mindenkitől van,ugyanúgy,ahogy rosszabb is.Meg az már az ő baja.Én is ilyen helyzetben voltam,csak 9 év után.Én szakítottam,tehát tudom milyen.Neki sem könnyű,hiszen sokminden összeköt titeket.Őszinte volt.Sokkal jobb így,mintha sajnálatból veled maradna és a hátad mögött pedig élné a szabad életét.
2016. jan. 9. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Enged el meg akkor is ha neked ez faj.

Tudod amikor valakit elveszitunk akkor tudjuk meg igazan hogy mit is jelent az életünkben az adot szemely.

Javaslom szakítás utan ne keresd hogy " hatha meggondolta magát" adj neki idot hogy hiányozzál neki.

Nem biztos ez itt a végét jelenti bar benne van a pakliba.

De 6 ev valoban nem sok idő es nem lehet csak ugy elfelejteni....ez benne lesz marad a barátnődnek is..enged el es várj türelemmel alltalaban 70% hogy ujjra akarja kezdeni hacsak nincs masik fel a háttérben!!

2016. jan. 9. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
6 év után "barátnő"? Lehet, hogy már össze kellett volna házasodni, és egy közös gyerek, lakás jobban összetart, egy igazi család sokkal több, mint egy köztes, bizonytalan lét. Ha meg épp ezért nem házasodtatok még össze, mert egyikőtök sem akarta komolyan elkötelezni magát, akkor el kell fogadni ezt a döntést. Majd lesz másik.
2016. jan. 9. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
Menjen ha menni akar. 1 könnycseppet se ejts miatta.
2016. jan. 9. 10:49
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Engedd,de biztositsd ,hogy ràd tovabbra is szamithat stb... Az is lehet ,rà fog jönni ,hogy nem jó nélküled, nem akar mégsem nélküled lenni ... Most menjen ,ha menni akar.. Te ne legyél erőszakos ,meg ne haragudj rà... Lehet csak kicsit megfàradt a kapcsolat . Ha egymàs mellett a helyetek ,a sors úgyis úgy alakitja a dolgokat ;). Én szurkolok :-).
2016. jan. 9. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Ha azt mondta nem szerelmes már akkor hagyd, semmi értelme olyannal lenned aki nem szeret.
2016. jan. 9. 11:16
 8/10 BlackSword ***** válasza:
Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot... Gondolom első tini kapcsolat... Törődj bele, hogy vége... Ezt tudod tenni...
2016. jan. 9. 14:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, lemaradt hogy én 30 éves vagyok ő pedig 27, de igaz hogy első komoly kapcsolat mindkettőnknek. Kicsit beképzelten hangzott ez az ő is megbánná, úgy értettem hogy kb lelki társ szinten voltunk együtt, ezért sem értem a változást. állítása szerint nincs 3ik fél. 1-2 hónap külön lét nem segíthet szerintetek?
2016. jan. 9. 17:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Te nő vagy ?
2016. jan. 10. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!