Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak helyesen szakítani a nők?
Nahát mert pasikba nincsenek ilyenek mi? :P
Egyébként ez jellem kérdése inkább.Vannak akik gyengék igen,nem akarnak egyedül maradni pl anyagiak miatt,vagy párkapcsolatfüggő az illető bla bla.
Fiúkkal nem ismerkedem, így csak a nőknél tapasztaltam ezt :-)
De miért ijesztő egyedül lenni? Én például imádok, alig van időm, sokszor annyi a dolgom.
Talán azért,mert sokkal inkább hajlamosak depresszióba esni, ha egyedül maradnak. De ez inkább egyén függő mint nem függő.
37F
Szóval azt mondjátok, a legtöbb nő a depresszió elkerülése miatt újít be akár már a kapcsolat végén egy másikat? Érdekes. De helyes-e? Mi van, ha az illető minden kapcsolatból így lép ki? Ez megoldás a depresszió ellen?
Második nevem Csernus :-)
Első vagyok és nő :) Én pl nem tudnék egyik pillanatban kiszeretni,majd másik pillanatban beleszeretni valaki másba. Én is azt mondanám,hogy az az egészséges,ha két kapcsolat között van szünet és az ember egyedül van. Ilyenkor jól jönnek a szingli barátnők akikkel lehet menni bulizni stb és készen állunk rá,jöhet az új kapcsolat.
Sajnos ismerek olyan lányt aki szakítás után depis lett és már több éve nincs kapcsolata azért mert nem tud megbízni a pasikban,hát ilyen is van gondolom pasiba is.
Ha a párom nem kedves velem, nem tisztel, nem becsül meg, és kiderül hogy egy bunkó sz.ar alak, közben megismerek egy kedvesebb férfit, aki férfi, és nőként kezel, akkor az utóbbival össze jövök, és persze szakítok, miért várnám ki a kapcsolatom végét?
Tenném hozzá, sose gondolkodtam így, ezt mindig elítéltem, nemrég össze közltöztem a párommal, egy igénytelen, bunkó tahó lett, hát simán megcsalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!