Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kell szakitani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szakitani?

Figyelt kérdés
Ez volt az első komoly kapcsolatom, én nem is nagyon akartam belekezdeni, de a srác folyton ott volt és annyit próbálkozott, hogy egy gyenge pillanatomban engedtem neki. Azt hittem hogy nem fog sokáig tartani, de már 3 éve vagyunk együtt, azt nem mondom hogy soha nem szerettem, de soha nem úgy ahogy kellett volna. nem tudom hogyan szakithatnék vele, mert nagyon gyenge és érzékeny és fel sem fogja, hogy azt sem birom elviselni hogy hozzám ér. Sokáig azt hittem hogy elég lesz nekem ez a kapcsolat, mert ugysem leszek már szerelmes, de ez soha nem igy müködik. Ő már 8 évvel időssebb nállam, feleséget akar és gyerekeket én pedig szórakozni akarok és utazni. Amikor mondom neki hogy nem egyformán képzelyük el a jövőt, csak annyit mond hogy nem tudom még, hogy mit akarok. Amióta csak együtt vagyunk, folyamatosan megvásárol és rávesz egy sor kötelezettségre amitől csak nehezebb lehet az elvállás. úgy érzem magam a folytogató szeretetével, mindha a saját kivégzésemre mennék.

2016. jan. 31. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy nem akarsz vele együtt lenni többet. Hogy szakítani akarsz, már nem szereted. Hogy egy gyerek is megértse. Ha úgy látod jobbnak akkor előtte pakold össze minden holmidat, vidd el, és csak utána találkozz vele, nyilvános helyen.
2016. jan. 31. 11:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Írj neki egy hosszú levelet, amiben teljesen részletesen kifejted, hogy mi miért.
2016. jan. 31. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!