Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Te szakítanál csak azért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szakítanál csak azért a pároddal mert depressziós?

Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 16:49
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

ez attól függ:

-párkapcsolat futó kaland? .. bármikor. minden további indoklás nélkül megteheted, de akkor kérdezd meg önmagadtól szeretted-e őt igazán?

-az elsőből következik ha igazán szereted és szeretted is ez a kérdés fel sem merülhet.

közel 40 éve vagyunk házasok tudom mi a depressziókezelhető "betegség"

van ismerősöm aki a szabadságot választotta Ő sosem szerette a házastársát. ajtót nyitott neki.

vannak élethelyzetek amik nem tervezhetőek (baleset, akármi trauma sérülés. )

Igaz ok , sz mindig akad .

egy kívülálló még drukkol is hozzá:igen helyed, én is ezt tenném! - oké.

Fordítsunk egyet, mi lenne, ha veled történne egyfajta trauma pl lebénulnál-vagy egy más "gyengébb" trauma és beadnának intézetbe, mert feleslegessé váltál. dolgozni nem tudsz, csak a nyűg van veled. hmm? Azt nem szabad elfelejteni, hogy a másik sem hülye, tud , és képes is gondolkodni, csak éppen cselekedrtei után döbben rá, hogy ne kellett volna ... ezért depis. ez kezelhető .- a bénaság- mozgáskorlátozottság trauma után állapot nem gyógyítható de fenntarthatóan jobbítható. -ehhez sem kell a másikat elüldözni. Ha van igazi szeret, ez a fenti kérdés fel sem merülhetett volna mint kérdés.Mielőtt dönt az ember azt is képzelje bele az életébe, ha vele történne meg, hasonló trauma akkor ő is örülne, ha lemondanának róla? erre a kérdésre csak egy válasz van:

NEM.

Az igen, akkor asz eddigi életed"istentelen" embertelen színjáték (volt).

Ezt ateistaként mondom.

Szlogen de mégis ha valaki otthagy nem azért hagy el, mert nem szeret, hanem azért, mert sosem volt képes szeretni(se ,téged se mást ) igazán.

2016. jan. 24. 00:33
 22/23 anonim ***** válasza:
A depresszió nem "depi", nem pillanatnyi rossz hangulat, hanem olyan betegség, ami más pszichés betegséggel is könnyen társulhat, aminek a vége az, hogy a betegnek nincs betegségtudata, nem a valós világban él, és nagyon nehéz rajta segíteni, sokszor orvosi segítségre van szükség, és az is simán előfordulhat, hogy harcolni kell azért, hogy az orvos lássa rendelésen, hogy mit is csinál a páciens otthon a mindennapokban. És ha valakinek nincs esélye kezdeti stádiumban felismerni és megfékezni, egy nagyon idegőrlő, kimerítő helyzetbe kerül bele.
2016. jan. 24. 09:55
 23/23 anonim ***** válasza:

Hát nehéz kérdés,jó volna tudni a depresszió okát,de én is voltam depressziós és annyira beteg ebből kifolyólag hogy mindenféle betegségek jöttek elő és majdnem meghaltam,de most már nem vagyok depressziós közel 1 éve, és az egészségem is egyre jobb,nos nekem ö segített ebben:

[link]

homeopátiás gyógyszerekkel,ha van pénz rá próbáljatok meg,de nem szabad azonnali eredményt várni,lehet hogy egy évbe is belekerül mire elmulasztja a betegséget,de lehet hogy hamarabbis megy,ez attól függ hogy mennyire tudja elmagyarázni a beteg a testi lelki problémáit,de a gyógyulás tartós lesz!

2016. jan. 26. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!