Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy elhagytak (5 éve) egy másikért? Az ex már nem érdekel, inkább az egóm sérült.

Figyelt kérdés

7 éves kapcsolat után (5 év együttélés), egyik pillanatról a másikra (akkor legalábbis így éreztem) véget vetett a kapcsolatunknak, azonnal elköltözött. Innentől bármivel próbálkoztam, hajthatatlan volt, döntött. Bevallotta, hogy van valaki, aki nagyon érdekli,már nem boldog velem, és nagyon sajnálja,de nem akar hazugságban élni. Teljesen padlóra kerültem, hiszen én még szerettem, és azt hittem mi együtt éljük le az életünket. (18-25 éves korunkig voltunk együtt)

Megcsalás nem történt egyébként. Csúnya dolog, de szakításkor belenéztem a levelezésébe. Az exem kezdett ki a csajjal, aki azt válaszolta, hogy bár kölcsönös a vonzalom, de ő nem lesz harmadik,semmi sem történhet köztük,és pont ezért ne is keresse többet. Két nap múlva szakított velem. Egy hét múlva már együtt volt az új barátnőjével.

Én hónapokig vártam, gondoltam csak egy fellángolás, úgyis visszajön. Lehet, hogy hülyeség, de visszafogadtam volna. Ennek 5 éve.

Nekem is lett új kapcsolatom,3 éve vagyunk együtt, és boldog vagyok. Jobb ez a kapcsolatom, mint a korábbi, szeretem a párom, együtt tervezünk. Ezért sem értem, miért nem tudok túl lépni ezen az egészen. Nem ezzel telnek a mindennapjaim, de bánt, ha látom őket együtt (kisváros). Ezt a kirohanásomat valószínüleg az okozta,hogy összeházasodtak. Kicsit mindig azt reméltem, hogy majd rájön, hiba volt elhagyni engem. Az esküvőjük azért is zavar, mert az exem anno kerek-perec közölte, hogy sosem fog elvenni, mert nem házasságpárti, ne is reménykedejek. Erre egy rövidebb kapcsolatából házasság lett. Egyébként is teljesen megváltozott,jó irányban (látom, hallom, sok a közös ismerős). Olyan lett, amilyennek én is szerettem volna anno.

Egyszerüen zavar, bánt, hogy én kevés voltam ehhez. Hogy jött valaki,aki elérte, amit én nem tudtam. Ráadásul az új nő nem tett ellenem semmit, korrekt volt, mégis utálom, mert elvette a párom. Az exem irányába tényleg nincsenek már érzelmeim, tényleg jó kapcsolatban élek. De akkor mégis szerintetek mi a bajom? Mit tehetnék? Nem is tudom, milyen válaszokra számítok, talán csak jól esett kiírni magamból. Köszönöm annak, aki elolvasta. :)

2016. jan. 9. 14:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
aki lepontozta a 9-es választ, írja már meg, hogy mi volt annyira korrekt a csávó viselkedésében... pontozást leszarom, de az érveitek ténylg érdekelnének :D
2016. jan. 9. 16:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Hú, hát mikor elolvastam, hogy ennek már 5 éve azt gondoltam, hogy ez már nem túl normális állapot, lehet el kéne menned pszichológushoz :/ Tudom milyen érzés ez, nekem is volt 6 éves kapcsolatom. 15 éves koromban jöttünk össze, első minden téren. Nálunk volt hazudozás, megcsalás is(részéről). Kicsit gondolta kalandozik egy csajjal, aki naiv volt és szerelmes belé. Én mindenre rájöttem és elhagytam. Utána már jött volna vissza gyűrűvel, mindennel, hiába. Akkor még nagyon fájt, nekem is hatalmasan sérült az egóm, egy hétig alig ettem stb. A csaj totál szerelmes belé azóta is, közben néha beszéltem az exemmel, pusztán csak érdeklődtünk egymás iránt, a családjaink iránt, mert volt sajnos pár betegség és aggódtunk. Én is utáltam a lányt, bár ő nagyon nem volt korrekt, de azóta csak szánom, mert tudom, hogy ha csettintenék vissza jönne hozzám az
2016. jan. 9. 16:31
 13/20 anonim ***** válasza:
Nah valamiért lemaradt a vége :S Azóta nekem is van párom. Szakitás után nekem a bulizás, kufircolás(viszony) segitett. Nem mondom, hogy akkor már teljesen túl voltam rajta, de segitett. Aztán jött a mostani fantasztikus párom, azóta minden ok. Figyelj, szerintem is hazudsz magadnak. Az hogy nincs érzelmed felé az nem igaz. Düh van benned, féltékenység, csalódottság. Ezek is érzelmek. Nekem pedig egy bölcs ismerősöm azt mondta, hogy ha feltünik az exed és bármit is érzel iránta...dühöt, összeszorul a gyomrod, féltékeny vagy a nőre stb akkor nem vagy túl rajta!
2016. jan. 9. 16:37
 14/20 A kérdező kommentje:

Az a tény zavar leginkább, hogy még mindig együtt vannak.

Ha nem így lenne, már le tudtam volna zárni.

Ez lett volna az "elégtétel" talán. A "látod, ő sem jobb, mint én" érzést nem kaptam meg.

Hiába írjátok sokan az ellenkezőjét, nem, nem érdekel az ex. Most kezdek rájönni igazán, ahogy ezeket a sorokat írom, hogy nem is az exemről van itt szó, hanem a feleségéről. Igen, féltékeny vagyok, de csak azért, mert lekörözött egy másik nő. Ez nem szép tőlem.

Az egyik válaszra reagálva, nem gondolom, hogy inkorrektek voltak, lehet itt azért rengeteg cifra dolgot olvasni. Az egy dolog, hogy lehet, hogy megcsalt volna, ha a csaj benne van, de ez nem történt meg. Ráadásul ez nem is érdekel.

Birtoklási vágy? Lehet, hogy van benne valami. De ugye abba nem szeret az ember belegondolni, hogy önző. Sem korábban, sem később nem szakított velem senki. Mindig én mondtam ki az utolsó szót. Ez is zavar. Nem is tudtam, hogy ennyire egoista vagyok. :) Mire nem jó ez a fórum! Lassan felér számomra a kérdésem egy önismereti tréniggel.

2016. jan. 9. 17:05
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez szép volt, kérdező.:-) Hasonló szituban mindannyiunkban ott lenne ez a tüske kisebb-nagyobb mértékben, kár lenne tagadni.

Azért ha az exednél működik a 7 éves szabály, lehet, hogy az idő megoldja ezt a problémát.

2016. jan. 9. 17:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Hajjaj!Na akkor engem az egész város(meg egy szomszéd megye) nőnemű lényei utálhatnának,mert olyan pasi választott engem feleségül,akibe még szinte a nemi identitásukban bizonytalan pasik is szerelmesek voltak.Ez van.Én csináltam jól,bennem találta meg azt,akit keresett.Fogadd el,hogy mindenkinél van jobb.Tőled is.30 éves vagy,ideje lenne elfelejteni már ezeket az óvodás gondolatokat.Ha nem megy egyedül,keress pszichológust és ne hazudd,hogy boldog vagy.Az önző,irigy,féltékeny ember nem lehet boldog.
2016. jan. 9. 17:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Lehetséges,de biztos,hogy nem a gyakorikérdések unatkozó házirézijei közül kerül ki.;)
2016. jan. 9. 19:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Mondtam már,hogy unalmasak vagytok?Vagy tényleg annyira unalmasak vagytok,hogy már erre sem emlékszem?
2016. jan. 9. 19:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Mellesleg csak a kérdésre válaszolni jöttem,ti unatkoztok annyira,hogy a válaszadókba is belekötöttök.Én inkább nem süllyednék le a szintetekre.Ezért vagyok én a nyerő!Písz!
2016. jan. 9. 19:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Nyugi,itt mindig lesznek olyanok,akik beleugatnak mindenbe.Egész nap a válaszokat lesik,nincs jobb dolguk,már ezer éve nem vágta őket gerincre senki.Aki esetleg valamit jobban tud,többre viszi,máris kiutálják.Ennyi az életük.Szánalmasak...
2016. jan. 9. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!