Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év után elhagytak. Hogyan dolgozzam fel a legkönnyebben? Lehetek még ugyanaz, aki voltam?
Én az első mondat után leálltam.
"Próbálok mindent röviden összefoglalni"
Ezzel még nincs vége a sztorinak. :)
Kitartás.
Legkönnyebben? Úgy sem lesz könnyű. Ez most rohadt nehéz, igen, kicsit zuhanni kell, "stagnánli", várni hogy leülepedjen, aztán majd mész tovább.
Igen, valóban jelezhette volna, ha gond van, de ezekről kár filozofikus kérdéseket feltenni. Nem tette, kicsit s--gfej volt, de azért nem egyszerű eset ez. Legalább most, ahogy ki tudta mondani, kimondta, hogy mi van benne. Legalább (jobb esetben) nem csalt meg, csak megpróbálja máshogy az életet, ahogy szerinte talán jobb lesz. Nem nagyon lehet mit mondani, tudjuk, hogy nehéz lesz mindkettőtöknek, de majd alakul. És fiatal vagy még. Persze ez nem vigasztal most, de 2 év múlva is fiatal leszel még, amikorra már nagy valószínűséggel megnyugszol.
én pont a másik oldalon állok:(
5év után ellaposodott és már inkább volt baráti a mi kapcsolatunk,újdonságra vágytam.
már megbántam,hogy nem akartam küzdeni értünk:(
lehet,hogy ő is így lesz ezzel nemsokára,és felkeres.
addig is próbálj magadra koncentrálni.változtass -külső,új hobbi-bármi,őt ne is keresd!
L25
"Próbálok mindent röviden összefoglalni. Ex párom 25 éves, én 22. Nagyon fiatalon jöttünk össze, egymással vesztettük el a szüzességünket. Nekem előtte volt 2 komoly szerelmem, neki egy sem."
7 éves kapcsolat, te 22 vagy. Akkor lássuk a matekot. 22-7=15.
15 éves korodra neked már két nagyon komoly kapcsolatod is volt? És a komolytalanok?
-.- pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!