Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hinné el ezt a másik embernek?
Figyelj, mindennek oka van.
Nálam ugyanez a szitu volt, amit leírtál. 3 év után szakított velem a barátom!
1 hét volt míg "meggyászoltam" és utána összejöttem a kollegámmal, akivel a mai napig boldog házasságban élünk, családunk van.
Volt páromnak bármikor a szemébe mernék nézni, és azt mondanám, hogy egyszer sem csaltam meg a kapcsolatunk alatt senkivel, még evvel a sráccal sem, aki a párom jelenleg, pedig igen könnyen megtehettem volna, sosem jön rá kb.
Az, hogy ő mennyire telibetojta a kapcsolatunkat az utolsó hónapban, mennyire nem foglalkozott velem, és élte a saját életét, járt bulizni meg hasonlók én erről egy szót sem emeltem. Arról nem is beszélve, hogy szex az utolsó 3 hónapban nem volt. Még hozzám sem ért...
Mindig hagytam, hogy a barátaival lakásavatózzon, lazuljon, ellegyen. Segítettem ott a karrierjét, ahol tudtam.
A legrosszabbul az esett, hogy én mászkáltam vele munkaügyben, egész nap feláldoztam a szabadnapom, aztán az arcomba vágta, hogy na akkor ő most lelép sörözni a haverjával. Csá!
Én akkor kiakadtam, hogy ez most komoly? Ennyit érdemlek reggel 8 óta, hogy még egy szendvicset se kaptam be, hogy avval se húzzam az időt, itt volt már délután 4 körül és ő közölte, hogy akkor megy haverkázni meg sörözni?
Egész nap mindenki leszrta a fejét, senki nem ment el vele segíteni ügyeket intézni mellette.
Szóval maradjunk annyiban, hogy a helyemben sokan átbszták volna a fejét ilyenek mellett. És továbbra is állítom, hogy én soha nem csaltam meg. Hiába okoskodott ugyanígy, mint te, hogy tuti volt átfedés... csak tudod a saját hibáit észre sem vette.
És mellékesen az egészeben az volt a komoly, hogy az összes barátja mondta neki, hogy ne legyen hülye, később bánni fogja, ha szakít, gondolkodjon.
Nem haragszom már rá, mert az én életem egyenesbe jött teljesen.
Ő megbánta, mert rájött, hogy nagyon elszúrta, hogy akkor szakított és azóta sem talált egy normális nőt maga mellé, aki minden hülyeségével elfogadta volna. Az egyik ismerőse elmondta, hogy teljesen önmaga árnyéka évek óta, de engem is megért és gratulál a családomhoz...
Azért mielőtt ilyesmit állítassz valakiről , gondold végig, hogy mi vezethetett ide, hogy ő ilyen gyorsan bele tudott másba szeretni!
A megérzés jó dolog, de csak arra, hogy elindítson egy beszélgetést. A megérzésnek gyakran van alapja, de sokszor nincs vagy pontatlan, mivel rengeteg emberi hibával terhelt (a saját érzékelési, értelmezési, értékelési hibáiddal). A megérzés alapján sosem szabad ítélni vagy döntést hozni.
#42:
>A párom nagyon gyanúsan viselkedik és jó ideje úgy érzem, többen vagyunk ebben a kapcsolatban, de ha rákérdezek, rögtön támad.
Ha így támad, akkor tényleg könnyen lehet, hogy van valami. De én most egy másik, sokkal alapvetőbb problémára akarom felhívni a fiyelmet, amit nagyon sokan nem vesznek észre: miért nem tudtok kommunikálni, és miért hagyta bármelyikőtök, hogy ez így kialakuljon? Miért nem tudod úgy "felhozni" ezt a témát, hogy a párod ne támadjon egyből? A párodnak miért nem az a legfontosabb, hogy milyen helyzetben megerősítsen téged, hogy ne kelljen aggódnod? Nyilván azért, mert komoly problémáitok vannak. De miért vannak? Miért nem derültek ki ezek időben?
Azért írok ennyi idegesítő kérdést, mert tényleg nem értem, hogy miért van ennyi kapcsolat, amiben magáról a kapcsolatról nem beszélnek az emberek. Annyira furcsa.
Hiszel neki vagy sem, az alap szituáción nem változtat. "2015-10-20 15:03" hmmmm......próbáld feldolgozni, ha másképp nem megy, akkor segítséggel.
30/f
Továbbra is határozottan állítom, hogy nem azért emelem ki, mert ezen rágódom. A szakítás lassan 2 éve volt, először csajozni kezdtem, majd a munkámra helyeztem a hangsúlyt. Szerencsére nem volt szükségem sem orvosi, sem gyógyszeres kezelésre. Így nincs mit feldolgoznom.
A kétkedés jogával, majd a bizonyossággal pedig hadd éljek. Fentebb is írta valaki, hogy csinálom a fesztivált. A túróst - csak nézzen magába minden ember, mert hibát mindenki elkövet - ki kisebbet, ki nagyobbat. Viszont, ha valaki csak kifogást gyárt, azzal komoly gondok vannak. Ha visszaolvasol kedves utolsó láthatod, hogy a felelősségem én vállaltam, míg az ex - kétszer is mosakodó felelettel élt. Lezárta az újrakezdés alatt - ehhez persze mindenkinek szíve joga van, csak mondjuk ezt elmondhatta volna az elején és nem 10 hónap után vet véget az egésznek, hogy állítása szerint a szakításunk után 1 hónappal jöjjön össze a pasijával. Majd utólag kiderül, hogy alattam is kavartak. Pont úgy lépett ki a mi kapcsolatunkból, mint tette ezt korábban az előzővel és borítékolom, ha a pasinál nem múlnak az érzések (tehát vak marad), akkor Ő is pofára esik. Azonban ez rohadtul nem az én dolgom, ezért fájjon már az Ő feje.
Szóval összegezve a tényállást: hibázhat mindenki, csak tanuljon belőle és ne feledje el az emberi mivoltát: őszinteség, nyíltság, kommunikáció, bizalom, szeretet, odafigyelés. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, megszabta a ló. Ja és ilyen esetben fontos az is, hogy ne legyél olyan vak, hiszékeny, mint egy elsőáldozó, mert hölgyeim bizony gátlástalanabbak vagytok, mint a pasik, akik szimplán csak a szerszám után mennek (nagy többségük). Csak annyit merészelj megtenni a másik emberrel (legyél fiú vagy lány), amennyit a Te gyomrod is bevenne fordított esetben. (ez legyen megcsalás, szakítás, füllentés vagy bármi más)
Jók legyetek és többet nem fogom kiemelni!
A legfőbb: MINDIG LÉGY RÉSEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!