Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is meg van a másik párja az embernek, úgy értem akit az Ég is neki szánt, a testi-lelki társa?
Figyelt kérdés
kapcsolat,szerelem,beteljesült vágy2013. szept. 11. 17:56
3/9 anonim válasza:
nem kulcsszavaknak írta...--.-- szerintem ecsak eg yigaz és örök szerelem van az életeben és egy oylan emebr aki tényleg. é megtaláltam és soha enm tudnék másra se nézni..ez enm szimlán szerelem hanem oylan ami soha nem lenne mége gy és soha más enm is lehetne nanyira nekem való mint ő második voltam
7/9 anonim válasza:
Miért? Egy iroda van odafönn, és azok osztják párokra a népet?
8/9 anonim válasza:
Hiszek benne. De van egy olyan érzésem, hogy hamarosan kénytelen leszek elfelejteni ezt a romantikát. Egyedül leszek, mint régen, pedig szeretjük egymást. 20/f
9/9 anonim válasza:
Van ilyen,de az emberek butak, bem tudnak elni a lehetoseggel. Mi elrontottuk az eselyunket azzal a ferfivel, igy mar 12 eve csak kerurlgetjuk egymast. Vegul ugy dontottuk berakjuk egymast a baratzonaba, egyenlore mukodik, de nagyon el kell nyomni magunkban amit erzunk...
ilyen is van:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!