Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz dolog, ha az embernek vannak minimális követelményei, kritériumai a másik nem tagjaival szemben?
Nem, de ha néhány konkrétumot írnál, akkor szerintem könnyebb lenne válaszolni. Nálam pl. kizáró ok volt a dohányzás. Egész gyerekkoromat füstben töltöttem, épp elég volt. Elvártam az óvszert, anélkül nem lettem volna hajlandó a szexre (ezen sosem volt probléma). Ápoltság: tiszta ruha, mosdjon rendszeresen, mosson fogat stb. Legyen közös témánk, szeressen olvasni. Bocs, de egy informatikussal sosem tudtam mit kezdeni. :)
Smink, borotválás meg társai szerintem nem kizáró okok.
Szükséges, hogy az embernek legyenek elvárásai a párjával kapcsolatban. Már a szóban (pár) is benne van ez a dolog. Egy 3 éves gyerek is tud párosítani tárgyakat. Tudja, melyik melyikhez tartozik. Embereknél is ugyanígy van (csak kicsit összetettebbek vagyunk, mint egy fa kocka :P), nem minden variációban illenek össze, ezért kell annyit keresgélni. Ha valaki nem teljesít egy küszöbszintet, akkor váltani kell, és mást keresni.
Számomra elvárás az intelligencia, precízség, rendszeretés, tisztaság.
Egy informatikus :)
Kedves informatikus,
ha sok infós barátom van, az már bocsánatos bűn? :)
(egy vérbölcsész, előbbi hozzászóló)
Szia!
Még jó, hogy vannak alapvető követelményeid! Az lenne gáz, ha nem lennének. Személy szerint én elég magasra teszem a lécet: nekem ugyanis fontos a külső, legyen ápolt, jól öltözött és jókiállású. Természetesen ennél sokkal fontosabbaka belső tulajdonságai, szokásai is. Nálam is alapfeltétel, hogy ne dohányozzon, ne járjon diszkóba/kocsmába, ne legyen szoknyapecér és legyen intelligens!
Az egyik barátom azért nem jött össze egy csajjal mert a lánynak rendezetlenek voltak a fogai(egyébként, szerintem semmi baj nem volt velük) és volt pár pattanás az arcán! Viszont ez azért már mégiscsak túlzás, hogy ezeken kívül minden megfelel!
Az a legjobb amikor valakinek tényleg sikerül, egészséges mértékben "bemérni" az arany középutat.
-Tündérlány(17)-
Nem írod ide a listádat? Nagyon kíváncsi vagyok. :)
Ja, és nem vagyok férfi. :)
OFF:
(informatikus az informatikust kizárónak :) )
Nem követtél el semmilyen bűnt. Tudom, hogy az informatikus "elüt" a többitől, de legalább nem olvadunk bele a nagy átlagba :D Csak nem mindenki szereti az érdekes embereket :P - Na ezt én sem gondolhatom komolyan :) - Végülis ugyanúgy, mint ahogy nekem fontos, hogy rendszerető legyen a barátnőm, Neked az a fontos, hogy napi 8 óránál kevesebbet üljön a monitor előtt :) Nincs ezzel semmi baj.
Amúgy meg a bölcsészekkel nem jövök ki túl jól :)
ON
Háhááá... :)
Hát akkor megszívtam, mert a napi 8 óra simán elmegy a gép előtt, ugyanis fordító a szentem. :) És én is sokat ülök a gépnél, mert én meg tolmács vagyok. :)
Nekem az informatikus ismerőseimmel nem ez volt a bajom. Számítógépeket szereltünk szét és össze együtt (láttad volna, milyen büszke voltam magamra, amikor egy-egy alkatrész helyét egyedül megtaláltam, s be tudtam tenni), de nekem fontos volt, hogy szeressen olvasni, és lehessen erről vele beszélgetni. Nagyjából az volt nekem az olvasás, mint nekik a számítógép. :) A bölcsész szerintem ebben "üt el" a többitől: a betű a mindene. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!