Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz dolog, ha az embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz dolog, ha az embernek vannak minimális követelményei, kritériumai a másik nem tagjaival szemben?

Figyelt kérdés
Amiknek ha valaki nem felel meg, azzal már el se tudunk képzelni egy párkapcsolatot (hozzáteszem, hogy itt egyáltalán nem teljesíthetetlen dolgokról van szó, szerintem).
2009. febr. 27. 21:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ugyanamr? mert volna rossz dolog? termesztes. ! pl en is utalom ha 1 csaj apolatlan, nem tisztalkodik rendszeresen, stb. ! persze nem az ojan dolgokra ertem az apolatlansagot, amikrol nem tehet de a haj, illat, smink azert OK kell h legyen !
2009. febr. 27. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy rossz. Ez természetes, sőt megkövetelendő, hogy az ember igényes legyen önmagával szemben. Én sem jönnék össze egy sráccal sem, akinek rohadnak a fogai.HOgy csak egy példát mondjak. Vagy az alapvető inteligencia ne legyen meg benne.
2009. febr. 27. 21:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de ha néhány konkrétumot írnál, akkor szerintem könnyebb lenne válaszolni. Nálam pl. kizáró ok volt a dohányzás. Egész gyerekkoromat füstben töltöttem, épp elég volt. Elvártam az óvszert, anélkül nem lettem volna hajlandó a szexre (ezen sosem volt probléma). Ápoltság: tiszta ruha, mosdjon rendszeresen, mosson fogat stb. Legyen közös témánk, szeressen olvasni. Bocs, de egy informatikussal sosem tudtam mit kezdeni. :)

Smink, borotválás meg társai szerintem nem kizáró okok.

2009. febr. 27. 21:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szükséges, hogy az embernek legyenek elvárásai a párjával kapcsolatban. Már a szóban (pár) is benne van ez a dolog. Egy 3 éves gyerek is tud párosítani tárgyakat. Tudja, melyik melyikhez tartozik. Embereknél is ugyanígy van (csak kicsit összetettebbek vagyunk, mint egy fa kocka :P), nem minden variációban illenek össze, ezért kell annyit keresgélni. Ha valaki nem teljesít egy küszöbszintet, akkor váltani kell, és mást keresni.

Számomra elvárás az intelligencia, precízség, rendszeretés, tisztaság.

Egy informatikus :)

2009. febr. 27. 21:40
 5/14 anonim ***** válasza:

Kedves informatikus,

ha sok infós barátom van, az már bocsánatos bűn? :)

(egy vérbölcsész, előbbi hozzászóló)

2009. febr. 27. 21:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Még jó, hogy vannak alapvető követelményeid! Az lenne gáz, ha nem lennének. Személy szerint én elég magasra teszem a lécet: nekem ugyanis fontos a külső, legyen ápolt, jól öltözött és jókiállású. Természetesen ennél sokkal fontosabbaka belső tulajdonságai, szokásai is. Nálam is alapfeltétel, hogy ne dohányozzon, ne járjon diszkóba/kocsmába, ne legyen szoknyapecér és legyen intelligens!

Az egyik barátom azért nem jött össze egy csajjal mert a lánynak rendezetlenek voltak a fogai(egyébként, szerintem semmi baj nem volt velük) és volt pár pattanás az arcán! Viszont ez azért már mégiscsak túlzás, hogy ezeken kívül minden megfelel!

Az a legjobb amikor valakinek tényleg sikerül, egészséges mértékben "bemérni" az arany középutat.

-Tündérlány(17)-

2009. febr. 27. 21:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egész oldalas listám van, aminek megírására az késztetett, hogy sokat csalódtam eddig. Ugyan még csak 2 párom volt, de már most is határozottan körvonalazódott bennem, mikre kell figyelnem a jövőben. Mik azok a dolgok, amik a vesztemet okozhatják. megjegyzem, nem teljesíthetetlen feladat ennek megfelelni, de biztos elszörnyülködne minden pasi rajta :) Mégis hiszem, hogy 1x majd megtalálom azt a fiút, aki olyan mint én...Mivel az én elvárásaimnak magam is megfelelek.
2009. febr. 27. 21:46
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem írod ide a listádat? Nagyon kíváncsi vagyok. :)

Ja, és nem vagyok férfi. :)

2009. febr. 27. 21:47
 9/14 anonim ***** válasza:

OFF:

(informatikus az informatikust kizárónak :) )

Nem követtél el semmilyen bűnt. Tudom, hogy az informatikus "elüt" a többitől, de legalább nem olvadunk bele a nagy átlagba :D Csak nem mindenki szereti az érdekes embereket :P - Na ezt én sem gondolhatom komolyan :) - Végülis ugyanúgy, mint ahogy nekem fontos, hogy rendszerető legyen a barátnőm, Neked az a fontos, hogy napi 8 óránál kevesebbet üljön a monitor előtt :) Nincs ezzel semmi baj.

Amúgy meg a bölcsészekkel nem jövök ki túl jól :)

ON

2009. febr. 27. 21:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Háhááá... :)

Hát akkor megszívtam, mert a napi 8 óra simán elmegy a gép előtt, ugyanis fordító a szentem. :) És én is sokat ülök a gépnél, mert én meg tolmács vagyok. :)

Nekem az informatikus ismerőseimmel nem ez volt a bajom. Számítógépeket szereltünk szét és össze együtt (láttad volna, milyen büszke voltam magamra, amikor egy-egy alkatrész helyét egyedül megtaláltam, s be tudtam tenni), de nekem fontos volt, hogy szeressen olvasni, és lehessen erről vele beszélgetni. Nagyjából az volt nekem az olvasás, mint nekik a számítógép. :) A bölcsész szerintem ebben "üt el" a többitől: a betű a mindene. :)

2009. febr. 27. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!