Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz dolog, ha az embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz dolog, ha az embernek vannak minimális követelményei, kritériumai a másik nem tagjaival szemben?

Figyelt kérdés
Amiknek ha valaki nem felel meg, azzal már el se tudunk képzelni egy párkapcsolatot (hozzáteszem, hogy itt egyáltalán nem teljesíthetetlen dolgokról van szó, szerintem).
2009. febr. 27. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hmm :)

Szóval olvasás: ha nem is olvasok állandóan, de a vonatutat végigolvasom mindig a koli és otthon között :) Bár máskor csak a monitoron lévő betűket olvasom, de azért ott is szoktam. Ha máshol épp nem, akkor itt gyakorikérdések-en :D

Nekem az jön le ebből, hogy nincs is olyan erős határ sokszor, hogy valaki hova sorolható be. Legalábbis olyan lány, aki már tett memóriát az alaplapba saját kézzel, az számomra nem bölcsész :D

2009. febr. 27. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Na, hát akkor valahol félúton a bölcsészség és a kocainformatikus között. :)
2009. febr. 27. 22:11
 13/14 Thurston ***** válasza:
A tökéletes párkapcsolat titka az igénytelenség. Minél több az igény, az elvárás, annál tökéletlenebbé válik a kapcsolat.
2009. febr. 27. 23:08
 14/14 anonim ***** válasza:

OFF

,,ő.ő,,

ON

2009. febr. 27. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!