Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hinné el ezt a másik embernek?
Szerintem ez ember függő. Van akinek talán pont az tesz jót hogy egy friss kapcsolatba kezd.
Amúgy én megértem amit a 75% ír. Tegyünk már különbséget megcsalás, intenzív de titkos flörtölés és pusztán érzelmi egymásra találás között.
Lehetséges egy másodperc alatt is szerelembe esni. Viszont. Szerintem nálatok inkább az volt a nagy helyzet, hogy míg te vígan elvoltál a kapcsolatban, a másik félnek ez már rég nem felelt meg, csak te nem vetted észre. Nem kellett, hogy megcsaljon, nem kellett, hogy bármi is történjen kettejük között, csupán jobban el tudott vele beszélgetni az ex párod,mint veled. Szép lassan kiszeretett belőled, de a kötődés még megmaradt. Igen, egy szakítás még azt a személyt is megviselni, aki kimondta azt, aki már nem érezte jól magát a kapcsolatban. Viszont ő tovább lépett, és neki könnyebb volt, mivel már nem vonzódott hozzád olyan szinten, mint a legelején.
Én elhinném neki, főleg, miután elmondta, hogy mit miért csinált. Ne tudatlanul akard a pokolba kívánni a volt párodat,ő most valószínűleg boldogabb, és hagyd is annak lenni. Te pedig szintén lépj tovább. :)
Nem volt átfedés! és nem 7-10 nap telt el, hanem jóval több.
Gondolkozz el, illetve nem is kell, mert elmondtam, hogy miért ábrándultam ki belőled, hogy mi volt az utolsó csepp a pohárba. 8 hónap kellett ehhez és nem 10 nap! és ehhez senki másnak nem volt köze.
az utolsó beszélgetésünkkor még azt mondtad h mennyire szerelmes vagy belém. 1,5 hónapja volt.... azóta te is mással vagy vígan szerelmesen. miről is beszélünk? :)
Mennyire gyönyörű, és főleg milyen tipikus egyrészt a sztori, másrészt a 'női' hozzászólók szövege.
Skacok, alapvetés: nőknek soha semilyen körülmények között semmit ne higgyetek el, ha pasiról van szó. Gyks nőknek meg egyebet sem ajanlatos, de ez más kérdés.
Az a cipő amiben jártál pajtás a férfiak 90%-ának ismerős. Azt javaslom, ne foglalkozz a témával, csak felidegesíted magad, ugyanis nem elég hogy hazugságokat fogsz hallani a csajoktól, de olyan elborult módon önigazolnak /lásd 75%-os/ hogy átírják a valóságot. Így fordulhat elő, hogy a csaj már úgy emlékszik, hogy noha nem volt kimondva a szakítas, mégis vége volt, így hát nem csakhogy jogos, hanem kifejzetten kívánatos az, hogy ilyen esetben minden nő elkezd más hapsikkal flörtölni, ha meg úgy alakul, d) gni. És ez természetesen a férfi hibája minden esetben, ha észreveszi és szóváteszi azért /mert féltékeny/ ha észreveszi és nem teszi szóvá, ám igyekszik megbeszélni ha valami probléma az oka akkor azért /mert puhapocsű/ , ha észre sem veszi, akkor meg azért /mert bunkó, és nemtörődöm/ Saccra valamivel idősebb vagyok mint ti, mindharom esetről tapasztalattal rendelkezem. Szóval abban az esetben, ha más hapsi megjelnik a képben és nem amputált, szellemifogyatékos, vagy geek /'csak barát'/ jobb ha felkészültök a sz@póálarcra. Meg arra, hogy az igazat ezekkel kapcsolatban nőktől soha semilyen körülmények között nem fogjátok megtudni.
Szivesen.
"Szerintem nálatok inkább az volt a nagy helyzet, hogy míg te vígan elvoltál a kapcsolatban, a másik félnek ez már rég nem felelt meg, csak te nem vetted észre."
Miért azt rovod fel, hogy nem vette észre? Miért nem azt, hogy a másik elhallgatta, hogy már nem felel meg neki a kapcsolat?
Ha valai hazudja, hogy jó neki a kapcsolat és nem szól arról, hogy nem jó, akkor mégis miben hibás a másik, akivel továbbra is azt érezetteik, hogy jó a kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!