Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki hinné el ezt a másik embernek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hinné el ezt a másik embernek?

Figyelt kérdés
Hosszú éveket követően szakítottak velem, majd egy héttel a kidobásom után összejött azzal a hapsival az ex, akire féltékeny voltam. Persze szabadkozott, hogy nem volt átfedés! De mégis ezt ki hinné el? 7-10 nap után mással csókolózni és szerelembe esni úgy, hogy állítólag megviselte a szakítás Őt is.

2015. okt. 20. 15:03
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
85%
Én simán elhiszem, mert nem a mesékben élek. Az élet sokszínű. Van aki bánkódik, sirat hónapokig és van aki nem. Azt soha nem értettem, ha vége, mi közöm hozzá, hogy akár holnap mit csinál a másik?
2017. ápr. 17. 08:19
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Amit a megérzésekről írsz, az most elgondolkodtatott rendesen. A párom nagyon gyanúsan viselkedik és jó ideje úgy érzem, többen vagyunk ebben a kapcsolatban, de ha rákérdezek, rögtön támad. Semmi bizonyítékom, mégis folyamatosan érzem, hogy valami van...
2017. máj. 12. 15:06
 43/54 anonim ***** válasza:
33%

Hasonló cipőben vagyok,csak én még SAJNOS!! Szeretem..amilyen hülye vagyok:D

Úgy veszem észre ferfiakkal gyakran meg esik ez.

"Szemét ferfiak" aha...aha..aha

Fékben

Gumiban

Nőben

Soha nem bizunk!:)

2017. máj. 12. 19:45
 44/54 A kérdező kommentje:

Volt, hogy elbizonytalanodtam és megesett, hogy olyanokat mondtam, írtam, amiket nem kellett volna. Viszont a kapcsolatunkat érintőlegesen sosem vértem át, pláne mert ismertem, hogy olyan, mint egy pitbull. Vérszagot fog és szétszed. Aztán tessék, Ő hazudott a pofámba, zaklat, tagad és a végén ő ordít le, hogy ne keressem, ne zaklassam. (sosem tettem)

Viszont mindenre fény derül! Azt elhiszem, hogy az exet - aki másba szerelmes - rohadtul nem érdekli milyen gennyességet titkol, de mindenkinek visszanyal a fagyi. Ne féljetek, nekik is, nem csak nekünk...

2017. máj. 12. 23:14
 45/54 A kérdező kommentje:

#42 - ha ritkán gyanús, az nem gáz, mintha sűrűn és hullámokban jön a kétely! Hajlamos az ember elhinni azt, amit mondanak neki, pedig a tettek sokkal beszédesebbek.

Tőlem időt kért, nem keresett, nem jelölt meg egy posztjában sem. Szakított, majd tök új profilképe lett, zenét küldött a srácnak a közösségi oldalon, aki elmondása szerint csak haver és akivel egy hónap múlva már jártak. Valójában sosem állította át a kapcsolati státuszát, a közvetlen ismerősök azt hitték, még velem fut. Ráadásul a szakításunk évfordulója előtt ünnepelték a szerelmük évfordulóját. Aranyos, nem? (De Ő kikérte magának, hogy megcsalt volna.)

Amikor ezekkel szembesülsz majd, szidod magad, mint a bokrot. Holott észre kellett volna vennem, hogy szívesebben volt mással, mint velem. Nem ért hozzám, kerülte az intim helyzeteket (nem csak a testiséget, hanem a privát beszélgetéseket). Csak azért szidhatom magam, hogy én valóban újra akartam kezdeni, szerelmes voltam belé, tőle akartam gyereket, Ő pedig, mint írta, csak a lezárásért volt velem. Biztos jó volt neki eljönni velem a programokra, elfogadni az ajándékokat, kötelezően lefeküdni velem, hogy a hétvégén mással flörtöljön, majd jöjjön össze vele.

Szóval ha szereted, akkor ugyanazon a rossz úton vagy, mint én, amellyel széles szájjal lepippatod magad egy olyan nő kedvéért, aki valójában csak biztos pontként tart maga mellett. Nyilván így volt esetemben is, ha a gyerekkel nem jött volna össze, néhány hét múlva jön egy telefon, hogy hiányzok neki... A #43 pedig leírta a lényeget: nőben nem bízunk soha, vagy csak úgy, hogy nagyon résen vagy. Ha szerelmes vagy, akkor vak is és elég csak egyszer átverjenek, mindig baleknak fogod érezni magad. Pont, mint én!

2017. máj. 12. 23:25
 46/54 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rá büszke, de nekem volt már ilyen! Már rég szakítani akartam vele, utána még el is kezdett féltékenykedni a barátomra akivel akkor nem is akartam kapcsolatot! És ez betett nekem. Szakítottam, ő is rá gyanakodott, de rá hagytam, mert akkor még nem akartam össze jönni a másikkal és rá hagytam a hisztiét. Majd kb 20 nap mulva elmentem a másikkal randizni. Rosszúl is éreztem magam miatta, de megoldottam hogy ne keljen minket néznie az exemnek.
2017. máj. 29. 15:42
 47/54 anonim ***** válasza:
69%

2015-óta ezen rugózol?

Miért nem keresel új nőt?

2017. jún. 7. 08:57
 48/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kiigazítást! Ha végigolvastad volna, akkor tudnád - de segítek és bemásolom a kb fél éves kommentem:

Gyerekek muszáj megosztanom - ennyi idő után is, hogy milyen jó, ha hallgatunk a megérzésre! Itt is égre-földre esküdözött az ex, hogy rég kiábrándult belőlem - amit el is hiszek neki. Viszont amikor megkérdeztem, hogy van-e valaki, azt simán letagadta. Ellenben ma láttam valamit, ami egyértelműen bizonyítja, hogy bizony már a kapcsolat alatt is félrement. Szerencsére nem én hülyültem meg, jók voltak a megérzések, így mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy hallgassanak a belső hangra, mert az sosem csal meg!

Nem várok megerősítő vagy kioktató válaszokat, szimplán szeretném felhívni a figyelmét mindenkinek arra, hogy a megérzések legtöbbször nem csalnak meg - ellentétben más emberekkel!

(Tehát nem tanácsra várok, hanem felhívom mindenkinek a figyelmét, a tiédet is, hogy ne vegyél mindent készpénznek amit a kedvesed állít. Én h*lye voltam és elhittem, csak szépen kiderült mekkora verébnek nézett, jó érzés volt rájönni, mekkora idióta voltam. Ezt szeretném megelőzni másoknál, ha lehet. A történet korábbi előzménye - illetve az ex kommentjei meg segítenek összerakni egy képet a "kapcsolatunkról".) További szép napot neked is! :)

2017. jún. 7. 16:15
 49/54 anonim ***** válasza:
Rosszul választottál, de ettől még nem kell mérgezni mások kapcsolatát. Ne emeld ki még egyszer a kérdést, légyszives.
2017. jún. 14. 21:26
 50/54 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség hogy aranyszabály nőben ne bízzunk. Csak azért mert gec'ket szedtek össze nem kell ilyeneket hinni! Ja és az a baj, hogy nem látjátok, hogy a másik nem szeret, ha csak akkor ír amikor unatkozik, meg intimitást se keres, az nem szeret, és aki nem szeret az el fog hagyni, ez eléggé egyszerű ! Lehet azt érezni ha valaki szeret, aki nem azt látni kéne és elkotródni, mert tuti hova vezet az egész... És mindegy nő vagy férfi aki nem szeret az elhagy, kapcsolat alatt is láttad hogy un, és csak akkor vagy jó, amikor nincs jobb programja.
2017. jún. 15. 22:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!