Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? Vagy ne? És ha igen akkor hogyan és mikor?
1 éve vagyok együtt a barátommal. Azt hittem hogy minden rendben van, bár az elejétől kezdve mindenki rosszalóan néz ránk, mert se külsőleg se belsőleg, se iskolai teljesítmény alapján nem illünk össze. Semmi közös témánk nincs.
Viszont egy baráti társaságunk van, és volt. Közel lakunk egymáshoz, szóval sokat látnám.
Nyárra terveztünk egy nyaralást, mi és egy másik pár. Ha szakítunk nyilván nem megyek el, és akkor azt hiszem ő sem. És a másik pár sem akar majd egyedül menni.
Egy hónapja intenzíven hallgatom hogy szakítanunk kellene. És minél többet gondolkozom rajta annál inkább én is ezt találom a helyes megoldásnak, de nagyon nehezen utasítok vissza embereket. Nem akarom megbántani, és ez az érzés olyan erős hogy 1 évig mellette tartott.
Az kizárt hogy ő szakítson velem valaha is, mert nagyon jól el van velem és azt is nehezen képzelem el hogy másik barátnőt talál.... azt hogy olyat mint én talán biztosra mondhatom hogy nem fog. ( nem fényezem magam ne legyen félreértés, csak ezt hallom a többi embertől)
Olyan érzés mintha gondoskodnom kellene róla és a legjobb barátom lenne, de nem vagyok szerelmes. Az egy év alatt lehet hogy voltam az, de mostmár biztosan nem. De nem szeretném összetörni szegényt. És attól is félek hogy hiányozna nagyon. Minden nap találkozunk, szóval üresek lennének a napjaim. Mit tegyek hogy fellendítsem az érzéseimet felé?
Ezután a válaszod után számomra világos, hogy megerősítésért jöttél ide azzal kapcsolatban, hogy jól döntesz-e ha szakítasz vele nem pedig azzal a kérdéssel, hogy mit csinálhatnátok hogy beleszeress ('..újból..') egy olyan emberbe, akivel semmi közös nincs beettek és ráadásul így beszélsz róla 1 év után.
Szakíts, mindkettőtöknek jobb lesz.
Ezt csak te tudhatod, hogy mire vágysz és jó-e ez így neked, de gondolom okkal írtad ki a kérdést.....
Én nem tudok többet segíteni, ha jól érzed magad próbálj változtatni. Úgy mindenen, mivel totál más dimenzióban éltek, hátha aztán összefutnak a szálak valahol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!