Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak vele? Ha igen hogyan?
van egy fiú akivel eddig jól elvoltam de már nem tudom mi legyen, szerintem kiszerettem belőle... ő nagyon szeret tényleg mindent megtenne értem és tényleg jófej de néha egyáltalán nem akarok vele talizni néha még idegesít is... nem tudom mi legyen de már van hogy más fiúk után mennék...szerintetek szakítsak vele vagy várjak még ????
Sok barátom bírja a legjobb barátnőm is nagyon összehaverkodott vele de én már nem tudom mi legyen !!??
ha megfordul a fejedben a szakítás lehetősége az már régen nem jó:/ vess véget a kapcsolatotoknak. Ha idegesít és folytatjátok akkor akaratlanul IS meg fogod bántani és mivel Ő szeret hosszútávon sokkal jobban fog neki fájni mint a szakítás. Az pedig, hogy a barátaid jól kijönnek Vele az oké, persze .. jó, de nem Ők járnak Vele..
szerintem legyen vége, ne játssz Vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!